https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Winnen Niels Destadsbader én Regi nu samen een Radio 2 Zomerhit?

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Zonet maakte Radio 2 bekend welke tien artiesten kans maken op de felbegeerde Radio 2 Zomerhit 2021. Karolien Debecker belde in ‘Zot veel zomer’ alle genomineerden op om hen te verrassen met hun nominatie.

Kunnen Niels Destadsbader en Regi – na hun aparte overwinningen van de voorbije jaren – nu samen een nieuwe trofee op hun naam schrijven? Of zal jong talent als The Starlings, Metejoor of Camille het beeldje kunnen verzilveren?

Dit zijn alvast de tien genomineerden: Anders (Bazart), Vuurwerk (Camille), Ik denk te veel (Isabelle A feat. Tim Akkerman), Rendez-Vous (Metejoor & Emma Heesters), ASAP (Milow), De wereld draait voor jou (Niels Destadsbader en Regi), La di da (Olivia), Magic (The Starlings), Niemandsland (Tourist LeMC feat. Meskerem Mees) en Sterker dan ooit (Willy Sommers).

Bart Peeters en Siska Schoeters presenteren Radio 2 Zomerhit 2021 op zondag 15 augustus live vanuit Blankenberge en maken er samen met de genomineerden een groots, zomers en muzikaal fest van dat live wordt uitgezonden op Eén. Ook dit jaar is het niet mogelijk om duizenden mensen te verwelkomen in Blankenberge, maar Radio 2 en Eén maken er een onvergetelijke editie van met veel interactie met het publiek en veel initiatieven in aanloop naar de live-uitzending.

De stemming van Radio 2 Zomerhit 2021 start op zaterdag 24 juli. Siska Schoeters geeft het startschot in De Vijver van Siska’. Stemmen kan via radio2.be en de Radio 2-app tot zondag 15 augustus om 18 uur. Radio 2 Zomerhit is op zondag 15 augustus live te zien op Eén en de Radio 2-app, en te beluisteren op Radio 2. Tijdens de live-uitzending kan er nog worden gestemd via televoting. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten