https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Waarom was zangeres Crystal Lynn niét bij MENT TV, maar enkele uren later wèl bij Happy Feniks?

Crystal Lynn is nog even aan het bekomen van wat ze meemaakte.© PADI/Daniël
Crystal Lynn is nog even aan het bekomen van wat ze meemaakte.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Maandagnamiddag stond zangeres Crystal Lynn op de lijst voor het programma van ‘Herbert’ bij MENT TV, maar de zangeres uit Oudenaarde was er niet. Enkele uren later was Cyrstal Lynn wèl present op de livestream van Happy Feniks in Izegem, maar de zangeres zong niet. In de namiddag verbleef ze in de kliniek, ’s avonds was ze niet fit genoeg om al te kunnen zingen. De reden?

“Ik was nog te aangedaan van een brand in Eine (Oudenaarde). Neen, niet bij ons, maar achteraan in de loods bij de buren, maar we hebben ook schade. De brand ontstond om 4 uur in de morgen door een kortsluiting en door die brand werd er daar zelfs een wietplantage ontdekt. Het waren niet de eigenaars zelf, maar de huurders die daarvoor verantwoordelijk zijn. Door die hevige brand is onze achtergevel verbrand, is onze stockageruimte achteraan helemaal uitgebrand. Dit is de plaats waar al ons horecamateriaal staat om te verhuren. We gingen dat op punt zetten, maar nu is dat weg”, zucht Crystal Lynn. “We kregen ook water binnen in onze keuken. Onze tuin is bedekt met roet en andere vuiligheid. Er vielen geen gewonden, maar die brand had wel een impact op mijn gezondheid. Ik zat al met een medisch probleem en na die brand moest ik terug een dokter en ’t ziekenhuis opzoeken. Weet je, sinds die brand slaap ik heel slecht. ’t Is raar, maar om 4 uur in de morgen – hét uur dat de brand werd ontdekt – kom ik nu wakker. Ieder geluid, hoe klein ook, of iedere lichtflits maakt mij bang. Ik zit constant met de gedachte dat het opnieuw kan gebeuren. Ik weet het, zoiets moet ik uit mijn hoofd zetten, maar voorlopig is alles nog te vers en kan ik dat nog niet. Zingen is nu eventjes moeilijk.” (PADI)

Management Happy Feniks Records. Boekingen en info: 0471 77 76 27.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten