Waarom vergeet Eveline Cannoot eens iets?

Eveline in actie in Mandeldaele in Izegem. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op maandagnamiddag stond Eveline Cannoot op het podium van zaal Mandeldaele in Izegem. De zangeres gaf toe dat ze wel eens iets vergeet en weet ook de reden waarom ze eens iets vergeet. “Sinds ik zwanger was, durf ik wel eens iets vergeten”, bekende Eveline, nadat ze diep moest nadenken wel liedje ze weer moest zingen. “Eerlijk, ik weet het nu niet meer. Wacht, nog niet beginnen met de intro. Ik denk diep na. Nu weet ik het weer: ‘Hartslag!’.

Eveline bracht een gevarieerd repertoire en slenterde ook vaak tussen het publiek, zodat de fans zich verbonden voelden met de zangeres. Ze zong liedjes van andere artiesten, zoals Marva en zelfs Frank Boeijen, gemixt met haar eigen songs. Op het einde van haar optreden had ze nog groot nieuws. Op maandag 17 januari brengt ze immers een nieuwe single ‘Het neemt je mee’ uit, een nummer dat ook vermeld staat op haar jongste album ‘Hartslag’. (PADI)

Eveline: “Sinds ik zwanger was, vergeet ik vlug.”
Eveline: “Sinds ik zwanger was, vergeet ik vlug.” © PADI/Daniël

Maandag 17 januari, zaal Mandeldaele in Izegem: optredens van Paul Bruna en Chris Capoen. Toegang: 26 euro (met diner en show), 15 euro (enkel show in voorverkoop) en 17 euro aan de ingang. Info en reservatie: 0471 77 76 27.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.