Vriendinnenkomedie VAPEURS 4 gaat op safari vanaf 21 januari 2022 in Theater Elckerlyc

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Actrices Lulu Aertgeerts, Nele Goossens, Anne Mie Gils en Myriam Bronzwaar trekken in de vriendinnenkomedie VAPEURS 4 op safari. Ook deze keer leren de vriendinnen omgaan met de typische kwaaltjes van vrouwen in de overgang. “VAPEURS 4 – OP SAFARI” is vanaf 21 januari 2022 voor de eerste keer te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

De eerste drie edities van het theaterstuk “Vapeurs” waren telkens een schot in de roos. Deze keer zullen de vier hartsvriendinnen de Afrikaanse wildernis onveilig maken. Glamping en een heuse safaritocht ondanks die vervelende vapeurs… De regie is opnieuw in handen van Martin Michel en de teksten zijn van Allard Blom. Met het label LADIES AT THE THEATRE brengt producent Uitgezonderd. voorstellingen met thema’s speciaal voor het damespubliek. Maar natuurlijk is iedereen van harte welkom om te genieten van deze komedie.

Ook in 2022 verwent Uitgezonderd. alle dames onder het label ‘Ladies at the Theatre’ met een splinternieuw avontuur van het vriendinnenclubje ’The Flying Vapeurs’. Eerst hebben ze Bali verkend, daarna stonden ze op de skilatten in Oostenrijk en onlangs nog beleefden ze dolle nachten op een cruise. Deze keer trekken ze naar Zuid-Afrika. Een avontuur over zichzelf verliezen in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent. ‘VAPEURS 4 – Op safari’ is het vierde deel in een reeks van succesvolle vriendinnenkomedies. Stap opnieuw mee in deze hilarische voorstelling rond alle overgangsproblemen waarmee de vrouwen te kampen hebben. En geen nood, je hoeft de vorige belevenissen niet gezien te hebben om hiervan ten volle te kunnen genieten. (PADI)

VAPEURS 4 – OP SAFARI IN THEATER ELCKERLYC TE ANTWERPEN – www.uitgezonderd.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.