Voor Eric Flanders is het tijd voor iets anders

De nieuwe look van Eric Flanders.© PADI/Daniël
De nieuwe look van Eric Flanders.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Nog niet zolang geleden vierde Eric Flanders zijn 30-jarige zangcarrière. Hij werd vooral bekend als schlagerzanger en hij stond elk optreden in een keurig maatpak op het podium.

“Maar dat is nu voorbij, want het is ‘Tijd voor iets anders’”, aldus Eric Flanders. Met zijn nieuwste single komt hij zeer verrassend uit de hoek, want het is een nieuwe versie van het nummer ‘ Living Next Door to Alice’ dat origineel in 1972 is uitgebracht door het Australische trio New World maar pas een echte doorbraak kende in 1976 toen het gecoverd werd door Smokie . De Nederlandse tekst van ‘ ‘ Alice’ is uit de pen van Geert Vanloffelt en Producer Joes Brands creëerde een supertoffe hedendaagse sound. En Eric kiest niet alleen voor een nieuw muziekgenre, maar ook voor een nieuwe look. Het maatkostuum heeft plaats gemaakt voor ‘een echte kunstenaarslook’. Eric zal voortaan met een petje en een brilletje op het podium verschijnen en dit staat hem werkelijk uitstekend. (PADI)

Info en boekingen: 0475 78 63 98 (VDM Produkties) info@vdmprodukties.be .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten