Tom van Disseldorp speelde mee in seizoensfinale ‘Familie’ op vtm

Tom aan de ingang van het Afrika Museum, samen met Peter Bulckaen.
Tom aan de ingang van het Afrika Museum, samen met Peter Bulckaen.
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Tom van Disseldorp uit Roesbrugge was op vrijdagavond te zien in de seizoensfinale van de vtm-soap ‘Familie’ op vtm. De 26-jarige receptionist in het Plopsa Hotel in De Panne heeft nog meer in zijn mars, want recent kreeg hij ook een kleine rol aangeboden in de film ‘Toutes ces choses qu’on ne s’est pas dites’ van Jean Reno met opnames in Brugge.

Tom zag het levenslicht in Nederlands-Limburg, waar zijn familie nog woont. Hij deed zijn middelbare en hogere studies in ons land, namelijk in Maaseik en in Kortrijk. In VIVES Kortrijk studeerde Tom eventmanagement. Hij was studentenvertegenwoordiger in VIVES en werkte ook als jobstudent in de Kinepolis in Kortrijk. “Daar liep ik veel bv’s tegen het lijf”, glimlacht Tom. “Ik denk aan de cast van FC De Kampioenen, Jan Verheyen, Ben Segers, Chris Lomme, Niels Destadsbader… Tijdens mijn studies mocht ik verschillende mooie evenementen organiseren. Van een congres, de opening van een nieuw schoolgebouw tot een meeloopstage in Plopsa tijdens ‘De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren’. Tijdens mijn afstudeerstage in Nederland organiseerde ik drie evenementen, waarbij het Nederlands koningshuis ook aanwezig was en artiesten zoals Maan, Kraantje Pappie, Karin Bloemen, Diggy Dex. Verder ook het 5-mei concert en Koningsdag 2019 in Amersfoort, daar waren de Nederlandse Koning en Koningin eveneens bij. Ik mocht eveneens meewerken aan evenementen of programma’s, waar Ali B, Jamai, Ruth Jacott en Wendy van Dijk aan meewerkten. Na mijn stage in Nederland keerde ik terug naar België. Ik woon nu, samen met mijn vriendin Celina, in de prachtige Westhoek. Ondertussen werk ik anderhalf jaar in Plopsaland De Panne, waaronder de voorbije zes maanden in het gloednieuwe Plopsa hotel. Ik werk er als receptionist en ik ontvang de gasten.”

Tom en Karen Damen.
Tom en Karen Damen.

Tom vertelt verder: “Daarnaast vind ik het leuk om te figureren en edelfigurant te zijn. Het begon allemaal bij ‘Flikken Maastricht’. Daar ben ik al twee seizoenen edelfigurant. Ik mocht ook al meewerken aan producties van filmopleiding Narafi in Brussel, de nieuwste film ‘Toutes ces choses qu’on ne s’est pas dites’ met Jean Reno in Brugge, en de seizoensfinale van ‘Familie’. Dit vond ik natuurlijk super leuk om meerdere draaidagen met een productie mee te draaien. Binnenkort heb ik nog opnames voor het ‘Verhaal van Vlaanderen’, waarin Tom Waes mee doet. Het leuke dat ik eraan vind is het contact met de productie en de acteurs. Van dichtbij zie je het allemaal werkt om een productie te maken. Ik leer ook nieuwe mensen kennen. In de toekomst hoop ik nog veel producties van dichtbij te zien en wie weet wel ooit een klein rolletje in een serie of film. Ochja voor de fans van ‘Familie’: deze binnenopnames vonden plaats in het prachtige Afrika museum in Brussel. Buiten was het prachtig weer en leuk om alle acteurs te zien. Ze waren heel vriendelijk en heel social. Ik kon er zelfs een praatje mee slaan”, glundert Tom, die duidelijk te zien was in de seizoensfinale toen hij de deur van de limousines mocht openen voor heel wat bekende Familie-acteurs en –actrices. “Weet je, dat smaakt naar meer”, besluit hij. (PADI)

Ook de zoon van Familie-acteur Matthias (Cédric) poseert bij Tom.
Ook de zoon van Familie-acteur Matthias (Cédric) poseert bij Tom.
De enige échte Mieke Van den Bossche.
De enige échte Mieke Van den Bossche.
In de zaal, samen met Werner De Smedt.
In de zaal, samen met Werner De Smedt.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.