Tientallen artiesten zorgen voor een onvergetelijke zomer in het Fakkeltheater in Antwerpen

Ook Luc Caals is te zien op het podium van het Fakkeltheater.© PADI/Daniël
Ook Luc Caals is te zien op het podium van het Fakkeltheater.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Het Fakkeltheater in Antwerpen bestaat al 65 jaar. Wat zijn ze gelukkig dat ze vanaf 8 juni terug mogen openen en opnieuw hun talrijk publiek met open armen en prachtige voorstellingen mogen verwelkomen.

Het Fakkeltheater mag dan al sinds 27 oktober 2020 gesloten zijn, achter de schermen werd de afgelopen maanden keihard gewerkt. De Rode Zaal werd volledig gerenoveerd en de foyers van de Rode en Zwarte Zaal kregen een make-over. Daarnaast presenteert het Fakkeltheater een schitterende en gevarieerde zomerprogrammatie, met tal van bekende gezichten die hun langverwachte rentrée maken op de podia van de Rode en Zwarte Zaal. Als kers op de taart mag het gezelligste theater van Antwerpen in november 2021 maar liefst 65 kaarsjes uitblazen en worden er de komende maanden nog tal van verjaardagsactiviteiten aangekondigd. Het volledige programma is online te consulteren op www.fakkeltheater.be of te lezen in de Fakkelgazet, die ter beschikking ligt aan de theaterkassa.

Een drankje in de nieuwe foyers én op het theaterterras.

Op maandag 8 juni 2021 opent het Fakkeltheater opnieuw de deuren. Het publiek kan meteen een kijkje komen nemen naar de vernieuwde foyer van de Rode Zaal. Met de zomer in aantocht wordt er aan de ticketshop van de Rode Zaal in de Hoogstraat een gezellig theaterterras geplaatst waar het Fakkeltheater met plezier de dorstigen zal laven.

65 jaar Fakkeltheater

In november 2021 is het Fakkeltheater op pensioengerechtigde leeftijd. Maar van ophouden is geen sprake. Integendeel! Het Fakkeltheater zal de komende maanden tal van activiteiten lanceren om dit briljanten jubileum te vieren.

De zomer van opnieuw…

Traditioneel speelt tijdens de zomermaanden Het Achterland een zonnige komedie in de Rode Zaal. Voor een nieuwe komedie is het nog even wachten tot volgende zomer, maar in tussentijd zorgt het Fakkeltheater voor een gevarieerd aanbod van meer dan 20 verschillende producties tijdens de maanden juli en augustus.

Van theater tot comedy, van chanson tot kleinkunst: het mag duidelijk zijn, deze zomer wordt er eentje om nooit te vergeten.

Tientallen artiesten passeren de revue. Sandrine, Jan De Smet, Jo Lemaire, Jelle Cleymans, Ivan Pecnik, Goele De Raedt, Hans Peter Janssens, Steven Goegebeur, Luc Caals, Nigel Williams en Mich Walschaerts zijn maar enkelen van de vele artiesten die te zien zullen zijn.

Nu ze open gaan…

… willen ze ook heel graag openblijven. Daarom zal het Fakkeltheater steeds de geldende maatregelen blijven volgen. Op die manier beschermen ze het publiek, de artiesten en de medewerkers. De zalen zijn uitgerust met een uitstekend ventilatiesysteem en het Fakkeltheater volgt de uitgebreide sectorprotocollen. (PADI)

Tickets en info: 070 246 036 – www.fakkeltheater.be – Ticketshop Fakkeltheater, Hoogstraat 12 – 14, 2000 Antwerpen – Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 11 tot 17 uur.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.