Tienjarige Joshua Tassin uit Koksijde mag schitteren in ‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’

Joshua Tassin
Joshua Tassin
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Vanaf september 2021 mag de tienjarige Joshua Tassin uit Koksijde zijn musicaldebuut maken tijdens ‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’ van Music Hall in Studio Zuid in Antwerpen met o.a. Erik Goossens, April Darby, Karoline ‘Leki’ Kamosi, Kristof Verhassel en David Cantens. Ook de Oost-Vlaamse tweelingbroers Sahladin en Bekema zijn van de partij.

Vanaf september 2021 mag de tienjarige Joshua Tassin uit Koksijde zijn musicaldebuut maken tijdens ‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’ van Music Hall in Studio Zuid in Antwerpen met o.a. Erik Goossens, April Darby, Karoline ‘Leki’ Kamosi, Kristof Verhassel en David Cantens. Ook de Oost-Vlaamse tweelingbroers Sahladin en Bekema zijn van de partij.

Joshua Tassin is al sinds zijn twee jaar gepassioneerd door alles wat met theater en acteren te maken heeft. Sindsdien is die liefde alleen maar toegenomen. Hij begon met figureren toen hij vier jaar was en een jaartje later kreeg hij al een hoofdrol in de kortfilm ‘The life of Esteban’ (geregisseerd door Inès Eshun). Deze film won meerdere awards, o.a. op het Tribeca Film Festival in New York.

Hij was ook al op jonge leeftijd reeds twee maal te zien in ‘Familie’ (VTM). Hij kreeg een gesproken gastrol in ‘De Buurtpolitie’ (VTM) en werd gecast voor verschillende commercials (Vandenborre, Studio 100, Kellogs, Colruyt,…). Joshua schitterde al in videoclips van K3 (‘Alle kleuren’), Urbanus (‘Annie zingt een liedje’) en recent nog in de clip van Els de Schepper haar nieuwe single ‘Extase’.

Tatyana Beloy

Om zijn talenten verder te kunnen ontwikkelen, neemt hij sinds 2019 deel aan de musicalstages van SUPASTAR (Tatyana Beloy). Daar volgde hij ook de wekelijkse lessen dans, toneel en zang…tot corona daar een stokje voor stak. Zijn grootste droom is om ooit van zijn passie zijn beroep te kunnen maken en hij kijkt er enorm naar uit om met de schitterende cast van ‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’ te kunnen samenwerken.

Het zijn dan ook spannende tijden voor Joshua Tassin uit Koksijde en de Oost-Vlaamse tweelingbroers met Ethiopische roots Bekema Stalmans (Lokeren) en Sahladin Diliën (Lede). De drie 10-jarigen zullen vanaf september 2021 afwisselend te zien zijn als Fletcher Marron, zoon van de gestalkte superster Rachel Marron, in ‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’ van producent Music Hall.

Tijdens hun musicaldebuut in deze in alle opzichten heerlijke musicalversie van de bekroonde filmklassieker met Whitney Houston en Kevin Costner, delen de jongens het podium van Studio Zuidin Antwerpen met o.a. creatieve duizendpoot en eveneens musicaldebutant Erik Goossens (Frank Farmer), de ravissante Nederlands-Amerikaanse vocale orkaan April Darby (Rachel Marron), Karoline ‘Leki’ Kamosi (Nicki Marron), Kristof Verhassel (stalker) en David Cantens (Ray Court).

Whitney Houston

Wie ‘The Bodyguard’ zegt, denkt meteen aan Whitney Houston . Het gevierde en betreurde popicoon met de platina stembanden (en platen), maakte in de gelijknamige film uit 1992 de rol van gestalkte superster Rachel Marron onsterfelijk, met Kevin Costner als haar trouwe bodyguard . De eerste recensies waren niet bepaald lofzangen, maar het commerciële succes was enorm. Het bijhorende album is met ruim 44 miljoen verkochte exemplaren tot op vandaag de bestverkochte soundtrack aller tijden.

De musicalversie van ‘The Bodyguard’ ging op 5 december 2012 in première op de Londense West End en werd niet enkel in de UK , maar ook in China, Australië, Frankrijk, Zuid-Korea, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Canada en Nederland (850.000 bezoekers in NL!!) een enorm succes.

Vanaf 29 september 2021 presenteert Music Hall de fenomenale musicalversie van ‘The Bodyguard’ eindelijk ook in Vlaanderen , alle grote nummers en kippenvelmomenten inbegrepen. Van ‘I Will Always Love You’, over ‘Queen of the Night’ en ‘I’m Every Woman’ tot ‘I Have Nothing’ en ‘Run To You’ . De musical bevat in vergelijking met de film zelfs extra hitmateriaal zoals ‘So Emotional’, ‘I Wanna Dance With Somebody’ en ‘How Will I Know’.

Straffe soul en ontroerende rock rollen van het podium tijdens deze sensationele productie. De cast zingt zich baanrecht een weg naar je hart, terwijl ook het gevoel voor humor goed wordt bewaakt in deze moderne update van het bekende verhaal. Op alle details wordt er gelet, van de indrukwekkende verlichtingstechnieken en videomuren tot de special effects .

Music Hall biedt deze productie aan als ‘dinner show’ in Studio Zuid . ‘The Bodyguard, the musical dinner show’ wordt aldus een zintuiglijke totaalbeleving, waarbij het publiek niet enkel zal kunnen genieten van een overheerlijk dinner, maar ook van drama, verboden liefde, rauwe emotie én wereldhits. (PADI)

‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’, vanaf 29 september 2021 in Studio Zuid te Antwerpen. Tickets en info: www.thebodyguard.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.