Thomas Julian uit Zwevegem te gast bij Herbert Verhaeghe uit Kuurne bij MENT TV in Gent

Thomas Julian is te gast bij Herbert (Verhaeghe) bij MENT TV of een West-Vlaams onderonsje© PADI/TJ
Thomas Julian is te gast bij Herbert (Verhaeghe) bij MENT TV of een West-Vlaams onderonsje© PADI/TJ
Patrick Depypere

Op zondag 7 maart is Thomas Julian uit Zwevegem tussen 10 en 12 uur te zien in het ochtendprogramma ‘Herbert’ op MENT TV.

MENT TV-presentator Herbert nodigde zanger en accordeonist Thomas Julian uit om meer te vernemen over zijn Duits muzikaal avontuur. In dit praatprogramma wordt uitgebreid gebabbeld over de start van Thomas, over de schlagermuziek waarin hij terecht kwam, hoe hij zo intensief Duits aanleerde, hoe hij helemaal alleen op zoek ging naar contacten in Duitsland en natuurlijk ook hoe zijn Duitstalige single ‘Wir leben Unseren Traum’ tot stand kwam. Deze single bereikte ondertussen al 200.000 streams en 265.000 views op YouTube. Volgens Thomas krijgt die single ongetwijfeld een vervolg; “Ik was blij van eens uitgenodigd te worden bij MENT TV. Zo kan ik ook eens op de Vlaamse tv mijn verhaal doen. Ik vertel heel graag over mijn muzikaal avontuur, over de werking achter de schermen.”

Komende week verblijft Thomas de hele week in Duitsland. Hij verblijft enkele dagen in Keulen en rijdt dan door naar Berlijn, waar ze verder werken aan zijn Duitstalige toekomstplannen. “Misschien verneem je daarover ook al iets meer in ’t programma van Herbert”, besluit Thomas. (PADI)

Zondag 7 maart van 10 tot 12 uur : ochtendprogramma ‘Herbert’ met Thomas Julian bij MENT TV.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.