Suzy Marrel neemt zomerse clip van nieuwe single ‘Zomerhart’ op in zomerbar Azuro in Kortrijk

Suzy nam haar clip op in zomerbar Azuro in Kortrijk. Je bemerkt v.l.n.r. Dino Verhelst, Mathieu Clarysse, Kelly Libaers, Steven Caulier, Stijn Vannieuwenhuyze, Suzy Marrel en echtgenoot Philip Ampe.© Padi/Jens
Suzy nam haar clip op in zomerbar Azuro in Kortrijk. Je bemerkt v.l.n.r. Dino Verhelst, Mathieu Clarysse, Kelly Libaers, Steven Caulier, Stijn Vannieuwenhuyze, Suzy Marrel en echtgenoot Philip Ampe.© Padi/Jens
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op zondag 30 mei had Suzy Marrel uit Oostrozebeke het druk. Van ’s morgensvroeg was de zangeres al met een team én een beperkt aantal fans aan het werk in de zomerbar Azuro in Kortrijk, waar de clip van haar nieuwe zomersingle ‘Zomerhart’ werd opgenomen. De zangeres zag er stralend uit. De reden? ’t Was prachtig weer om die clip op te nemen, alles verliep vlot, haar muzikale carrière blijft maar stijgen én vanaf woensdag 9 juni mag Suzy eveneens terug optreden. Al dat goed nieuws, logisch dat Suzy er stralend bij liep.

Een voormiddag lang was Suzy Marrel bezig met de opnames van haar nieuwe videoclip, samen met Stijn en Steven van ST-Entertaincompany uit Kortrijk en met cameraman Marc Vanwelkenhuyzen. Ook meerdere fans waren van de partij om mee te spelen in de clip net zoals Dansschool Nele uit Oostrozebeke, die eveneens in beeld mocht komen. “Wat ben ik zo blij”, glimlacht Suzy wanneer we tussen twee opnames door even een praatje sloegen. “Ik hoopte voor vandaag op mooi weer en de weergoden zijn ons gelukkig gunstig gezind. De zon is van de partij en dat maakt mij zo blij. De opnames verlopen ook vlot. Ook dat is positief nieuws. ‘Zomerhart’ is mijn vierde single na ‘Die mooie tijd’, ‘Volg je dromen’ en ‘Rots in de branding’. Dit laatstgenoemde nummer kon ik brengen voor mijn man Philip. Dit liedje deed het heel goed. Ik ben er zeker van dat de opvolger ‘Zomerhart’ ook een sterke song zal zijn. De muziek vind ik prachtig en ’t is een song om op te dansen. Daarom werken we voor de clip samen met Dansschool Nele uit Oostrozebeke. Ik dans enkele pasjes mee, maar niet het hele nummer; Zingen en dansen, dat is niet evident hoor. Vooral wanneer je live zingt. In de clip zijn er ook meerdere fans te zien, maar geen paniek: we deden alles coronaproof en dus veilig.”

Fans van Suzy uit Oostrozebeke, Beveren-Leie, Lokeren... zijn ook te zien in de clip.© PADI/Jens
Fans van Suzy uit Oostrozebeke, Beveren-Leie, Lokeren… zijn ook te zien in de clip.© PADI/Jens

Op zaterdagnamiddag 12 juni stelt Suzy Marrel haar nieuwe single voor in Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke. “Mijn nieuwe song is terug een creatie van Artsoundstudios-producer Jean-Pierre Kerkhofs. Wendy D’joos schreef de sterke tekst. Voor mijn fans kan ik al het volgende kwijt: op 18 september breng ik op mijn fanavond mijn vijfde single uit. Dit nummer werd ook al opgenomen. De titel? Sorry, die ga ik nog niet verklappen. Neen, je moet niet aandringen. Dit moet nog een beetje geheim blijven. ’t Zal terug een sterke song worden, maar nu focussen we ons eerst op mijn zomersingle ‘Zomerhart’. (PADI)

Suzy kon rekenen op Dansschool Nele uit Oostrozebeke.© PADI/Jens
Suzy kon rekenen op Dansschool Nele uit Oostrozebeke.© PADI/Jens

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.