Steve Tielens vormt muzikaal trio met Eveline Cannoot en Celien voor single ‘Mijn hart zegt niet veel’

Patrick Depypere

Notoir ambiancemaker Steve Tielens bevindt zich in een emotionele tweestrijd. Op persoonlijk vlak moest hij op het einde van een reeds zeer bewogen coronajaar 2020 afscheid nemen van zijn eeuwige steun en toeverlaat Monique, wat er stevig inhakte en moeilijk te verwerken blijft voor Steve, maar professioneel kwamen er de laatste maanden dan weer tal van mooie dromen uit. Zo was er de release van zijn album ‘Parels & Duetten’ , waarop hij uitpakt met verrassende duetten met een keur aan Vlaamse en Nederlandse collega’s, én prijkt Steve op de affiche van de eerste zomereditie van Het Schlagerfestival , dat op 17 juli 2021 plaatsvindt in Middelkerke .

Ook staat Steve momenteel nog samen met Salim Seghers in de hiltijsten met ‘Dat goed gevoel’ , een cover van de gelijknamige hitsingle van Frank Dingenen en Niels William uit 1991, maar de Boomse polonaisekoning blijft allerminst bij de pakken zitten en heeft alweer nieuw geschut klaar om de charts te bestormen. Voor zijn nieuwe single ‘Mijn hart zegt niet veel’ vormt Steve Tielens – met toestemming van zijn vrouw, zo liet hij uitdrukkelijk en met de glimlach weten – een (muzikaal) trio met Vlaamse schonen Eveline Cannoot en Celien . Geen polonaise en ambiance met Steve deze keer, maar een ingetogen en mooi pareltje, dat ook terug te vinden is op zijn recentste album ‘Parels & Duetten’. (PADI)

Het album ‘Parels & Duetten’ van Steve Tielens, is beschikbaar op alle grote download- en streamingsplatforms.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.