https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Stef Bos op tournee met ‘Bloemlezing 21’ in Dranouter, Blankenberge, Zonnebeke én Nieuwpoort

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Vanaf eind september toert Stef Bos twee maanden solo in België en Nederland onder de titel ‘Bloemlezing 21′.

Hij grossiert uit een oeuvre van meer dan 30 jaar en speelt ook nieuw werk. Het is tevens een aanloop naar de grote concerten, die in december zullen plaatsvinden met strijkers en blazers in Kursaal Oostende, De Roma Antwerpen, De Warande Turnhout en Ahoy Rotterdam. Stef Bos werkt eveneens met producer Jo Franken aan een gloednieuw album onder de titel ‘Bitterlief’, waarvan in het najaar een eerste single zal verschijnen. Dit album zal in het voorjaar van 2022 worden gereleased.

In West-Vlaanderen is Stef Bos te gast op 3 oktober in de Sint-Jan De Doperkerk in Dranouter, op 17 oktober in het Casino van Blankenberge, op 21 oktober in OC De Leege Plaetse in Zonnebeke en op 30 oktober in Centrum Ysara in Nieuwpoort. Stef treedt ook in oktober nog op in heel wat andere steden en gemeenten in Vlaanderen.

Eind oktober verschijnt er een nieuw boek ‘Het licht met ongezongen woorden’. Dit is een reeks die hij jaren geleden begon in samenwerking met beeldende kunstenaars. Dit keer is het een reis in beeld en woord met de Zuid-Afrikaanse schilder Peter van Straten. Dit najaar maakt Stef voor de Nederlandse tv ook een nieuw seizoen van ‘Serenade van Jef’, die vanaf eind november te zien is op NPO1. De agenda van Stef Bos staat dus inderdaad wel overvol… (PADI)

Info: www.stefbos.nl.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten