Soulsister komt met nieuwe theatertour enkel naar Roeselare en Ieper

Paul en Jan alias Soulsister. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Vanaf woensdag 20 oktober beginnen Jan Leyers en Paul Michiels aan hun nieuwe theatertournee. Op de agenda staan er 31 optredens in Vlaanderen, maar slechts twee in onze provincie West-Vlaanderen: op 20 februari 2022 in De Spil in Roeselare en op 12 maart 2022 in Het Perron in Ieper.

Jan Leyers en Paul Michiels schreven samen een uniek stuk vaderlandse muziekgeschiedenis. Het begon allemaal in 1986, toen ze besloten hun krachten te bundelen en voortaan als The Soul Sisters door het leven te gaan. Wat volgde was een indrukwekkende reeks onvergetelijke songs: hun magische debuut ‘You Get To Me’, mijlpalen als ‘Like a Mountain’ en de wereldhit ‘The Way To Your Heart’, later de inmiddels klassieke albums ‘Heat’, ‘Simple Rule’ en ‘Swinging Like Big Dogs’, met de hits ‘Through Before We Started’, ‘Changes’, ‘Broken’, ‘Tell Me What It Takes’ en zovele andere. The Soul Sisters werd Soulsister, maar de chemie bleef al die jaren intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel. Soul, pop, slimme rock: het duo kon het allemaal aan en zette tot ver buiten de landsgrenzen concertzalen in vuur en vlam.

Na een lange windstille periode bracht Soulsister drie weken geleden een nieuwe single uit: ‘Something I Need To Know’, een zwoele en aanstekelijke track die meteen hoog op de playlist van iedere Vlaamse radiozender belandde. Eén ding bleef al die tijd onveranderd: het hart van Soulsister slaat het snelst op een podium. Eind deze maand beginnen Jan en Paul daarom aan een lange theatertour, geflankeerd door Hervé Martens op keyboards en Patrick Dorcean op drums. Meer dan dertig concerten zullen ze samen spelen, gewapend met klassieke en nieuwe hits, en na de lange lockdown hongeriger dan ooit. Soulsister is terug, en hoe. (PADI)

Alle data, info of tickets vind je terug op https://tttartists.be/artist/soulsister/

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.