Sasha & Davy zingen ‘Merry Christmas Everyone’

Sasha & Davy hebben een nieuwe song. Geen gloednieuw lied, maar wel een kerstnummer dat al verschenen is op hun kerstalbum, namelijk ‘Merry Christmas Everyone’.

Het zijn vreemde tijden voor Sasha & Davy. Ze zitten al sinds maart – op een paar optredens na in de zomer – thuis. Maar ze proberen positief te blijven en houden zich ook goed bezig. De sociale media heeft al gezorgd voor veel leuke momenten, omdat ze op die manier zeer regelmatig het contact met de fans behouden door live te gaan. Vanuit hun huis en thuis vertellen ze over hun goede maar ook slechte dagen. Ook zingen ze af en toe een aantal nummers uit hun repertoire. Davy : “We merken dat we de fans daarmee echt een hart onder de riem kunnen steken, ook wij hebben dagen dat we het even niet meer zien zitten. En dat vinden ze fijn om te horen, ze zijn echt niet de enige. Ook onze muziek zorgt voor wat licht in deze donkere dagen.”

Daarom besloot het koppel een nieuwe single uit te brengen, namelijk een nummer uit hun kerstalbum ‘Christmas’ dat vorig jaar verscheen. Een album vol Engelstalige kerstklassiekers in een Sasha & Davy jasje. Na ‘Blue Christmas’ – de single van vorig jaar – kozen ze nu voor ‘Merry Christmas Everyone’. Een zeer vrolijke bewerking van Shakin’ Stevens. Sasha : “Het is een zeer blij en opgewekt nummer, dat kunnen we wel gebruiken in deze moeilijke tijden. Nu alle optredens zijn weggevallen zouden we eindelijk eens tijd hebben om de feestdagen volop te vieren, maar helaas mogen we geen familie of vrienden gaan opzoeken. Dat is ook voor ons een enorme tegenvaller, maar we proberen er het beste van te maken. We hebben gelukkig een groot gezin, dus we kunnen er toch nog een klein feestje van maken thuis met onze kinderen. Daarbij proberen we de mensen thuis wat op te vrolijken met onze muziek en zullen we rond de kerstdagen een aantal kerstnummers brengen vanuit onze living via Facebook en Instagram.” (PADI)

Het kerstalbum Christmas is te koop in de handel en via de eigen webshop van Sasha & Davy www.sashaendavy.be – Daar hebben ze t/m 31 december ook een leuke feestactie : Bestel een album van Sasha & Davy en krijg die feestelijk verpakt thuisgestuurd aan interessante prijsjes.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.