Samson & Marie pakken uit met nieuwe clip ‘Het lachlied’

Samson & Marie © Studio 100
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Samson & Marie zijn extra vrolijk want vandaag komt de clip van hun tweede single ‘Het lachlied’ uit. Samen lachen, dansen en zingen ze erop los in hun nieuwe clip. Het lachlied is één van de twaalf liedjes op het populaire album Samson & Marie 2 dat onlangs uitkwam.

De single ‘Het lachlied’ is al sinds 1 oktober te beluisteren op de nieuwe cd van Samson & Marie. Maar vandaag werd de videoclip van dit aanstekelijke nummer gelanceerd. Het is dit jaar tevens de tweede clip voor het vrolijke duo. De eerste was van de succesvolle single ‘IJsjes en deze is tot nu toe meer dan 250.000 keer op YouTube bekeken. ‘Het lachlied’ is een vrolijk liedje,’ vertelt Marie Verhulst. ‘De single heeft een aanstekelijk refrein. Het is echt een heel leuke plaat. We willen een beetje vrolijkheid brengen en stimuleren. Ook als je je soms down voelt. Lachen is en blijft toch het beste medicijn.’

De videoclip ‘Het lachlied’ is vanaf vandaag te bekijken op het Samson & Marie Youtube-kanaal, op Studio 100 TV en de gratis Studio 100 GO app. In de kerstvakantie kan je Samson & Marie live zien optreden tijdens de ‘Afscheidsshow van Samson & Gert’. Er zijn nog tickets beschikbaar via studio100.com.

Er is nog meer goed nieuws voor alle fans van Samson & Marie! Ketnet gaat op zoek naar de klas met de coolste, grappigste of luidste lachketting. In de school van de winnende klas gaan Samson & Marie Het lachlied en andere favoriete nummers zingen op de speelplaats! Alle info staat op Ketnet.be. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.