https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Rupsje Nooitgenoeg komt hongerig terug naar theaters in Izegem, Oostkamp en Oostende

© Bas Driessen
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op zondag 19 september ben je om 14.30 en 16 uur welkom in Het Cultuurhuis De Leest voor ‘Rupsje Nooitgenoeg’. Dezelfde theatervoorstelling komt ook nog naar West-Vlaanderen op woensdag 6 oktober in CC De Valkaart in Oostkamp en op zondag 5 december in De Grote Post in Oostende. Wil je buiten West-Vlaanderen gaan kijken, dan kan je terecht in Gent (zondag 26 september), Hamme (zondag 3 oktober), Heist-op-den-Berg (zaterdag 9 oktober), Berlare (zondag 17 oktober), Antwerpen (woensdag 3 november), Genk (zondag 7 november), Leopoldsburg (zondag 14 november) en Mol (zaterdag 4 december).

De hartverwarmende theatervoorstelling, gebaseerd op vier verhalen van Eric Carle, keert dus terug naar de Vlaamse theaters. In deze prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen de hongerige rups tot leven, maar ook 75 andere karakters uit vier bekende verhalen van de overleden auteur. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering.

Deze voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar is nog tot begin december te zien in Izegem, Oostende, Oostkamp, Gent Hamme, Heist-op-den-Berg, Berlare, Antwerpen, Genk, Leopoldsburg en Mol. (PADI)

Alle informatie op www.event-team.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten