Romeo Chris Van Tongelen vond zijn nieuw geluk bij Annelies Bruynooghe uit Ieper

Al iets meer dan 2,5 jaar is Romeo Chris Van Tongelen gelukkig aan de zijde van Annelies Bruynooghe, een rasechte West-Vlaamse die voor de liefde onze provincie verliet en nu woont in Putte en werkt in het internaat van Don Bosco in Wijnegem. Chris leerde zijn nieuw geluk kennen tijdens een optreden in Vleteren.

Chris, samen met zijn partner Annelies, tijdens een première.© PADI
Chris, samen met zijn partner Annelies, tijdens een première.© PADI

Annelies Bruynooghe zag in 1986 het levenslicht in Menen. Ze volgde het kleuter en lager onderwijs bij de Capucienen in Ieper en daarna trok ze voor de humaniora naar de Heilige Familie in Ieper. Annelies studeerde ook aan de Hogeschool (nu Vives) in Kortrijk, richting maatschappelijk assistent. Ze werkte in een internaat in Ieper. Annelies werkte ook als verantwoordelijke buitenschoolse kinderopvang in Rumbeke en in de Rijzende Ster in Kuurne. Na haar verhuis naar Putte vond ze werk in het internaat Don Bosco in Wijnegem.

Chris leerde zijn nieuwe liefde kennen op West-Vlaamse bodem. “Annelies stond in OC De Sceure in Vleteren recht voor mijn neus met nog wat vriendinnen. Ze was fan van het genre, niet persé van de Romeo’s. Sinds die dag is ze toch – als we in de buurt optraden- regelmatig komen kijken. Zoveel jaren later is het dan toch gebeurd hé”, glimlacht Chris, die door zijn nieuwe partner West-Vlaanderen nog beter leerde kennen. “Ik vind de streek rond Ieper prachtig. Heuvelland met o.a. zijn Zwarte Berg en de leuke padjes over en rond de Kemmelberg vind ik super. Ieper zelf doet me op één of andere manier ook ongelooflijk denken aan Londen en Oxford. Wanneer we Annelies haar ouders gaan bezoeken – ook al wonen die net buiten de stadsring – dan wil ik Ieper toch steeds binnenrijden via de Menenpoort. Prachtig toch ! Recent trokken we naar ons eigen stekje, maar toch niet in West-Vlaanderen”, vertelt Chris verder. “Het is gewoon hier naast de woning waar we al twee jaar woonden. Het huis dat gepland was, geraakt dus stilaan afgewerkt. We woonden heel die tijd in wat nu het gastenverblijf zal zijn. In onze tuin zitten we sinds augustus ook met onze Glamping94 of luxecamperen met een lekker ontbijtje bij ons op den hof, dus we blijven in mijn heimat.”

Moest Chris al zijn charmes uithalen om Annelies te overtuigen van zijn liefde voor haar ? Wantja, een bekende zanger die de liefde van zijn leven vond ? “Tegen wie zeg je het… Annelies zelf niet, maar haar ouders en broer stonden daar toch niet voor te springen. Maar ik ben wie ik ben en dat is snel goed gekomen hoor. Of ik nu tot rust ben gekomen ? Awel, ik denk het wel. De corona hebben we tot nog toe eveneens samen goed overleefd. Eindelijk is Annelies ook met haar droom begonnen, namelijk zelfstandige in bijberoep en ze verkoopt toffe betaalbare schoenen voor dames via haar Instagram en Facebookpagina Fashion94.” Is Annelies ook al mama ? Werd Chris dus ook nog eens pluspapa ? “Nee en ik ben daar niet rauwig om. Ik heb er al drie en die krijgt ze er gratis bij”, besluit Chris al lachend. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.