Radio 2 viert 20 jaar Eregalerij met online show op zondag 25 april

Willy Sommers is komende zondag te gast in Kursaal Oostende voor de online versie van ‘20 jaar Eregalerij’.© PADI/Daniël
Willy Sommers is komende zondag te gast in Kursaal Oostende voor de online versie van ‘20 jaar Eregalerij’.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op zondag 25 april vieren Radio 2 en Sabam for Culture de 20ste editie van De Eregalerij in de app van Radio 2. De feestelijke editie van ‘20 jaar Eregalerij’ – die door de coronacrisis eerder al verschoven was naar donderdag 17 maart 2022 – blijft behouden. Maar Radio 2 kan alvast niet wachten om twee decennia Eregalerij te vieren. Daarom komt er dit jaar een extra online show op zondag 25 april.

Christel Van Dyck en Jelle Cleymans zijn zondag de ceremoniemeesters van dienst in een Kursaal Oostende zonder publiek. Vanaf 17 uur kan iedereen van thuis uit gratis meegenieten van de online show. Worden alvast verwacht op het podium: Willy Sommers, The Starlings, Jan De Wilde, het Radio 2 Koor, Kommil Foo en Arno.

Op zondag 25 april haalt Iris Van Hoof vanaf 16 uur in het gelegenheidsprogramma ‘20 jaar Eregalerij’ alvast herinneringen op aan de onvergetelijke momenten uit de voorbije edities, met gasten en artiesten. Ook de Radio 2 Bene Bene-stream wordt ondergedompeld in ’20 jaar Eregalerij’. Tot vrijdag 23 april kan je iedere dag tussen 14 en 16 uur genieten van een memorabele editie van De Eregalerij. Duik mee in de rijke geschiedenis van de voorbije 20 jaar en ontdek de mooiste momenten uit De Eregalerij van 2000, 2010, 2015, 2016 en 2017. Voor de gelegenheid zijn ook alle beschikbare voorgaande edities van De Eregalerij te bekijken op VRT NU. (PADI)

Online show ’20 jaar Eregalerij’: zondag 25 april vanaf 17 uur op de app van Radio 2.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.