Première K3-film in De Panne : geen applaus, wél toeterende voertuigen voor mooie ’Dans van de Farao’-film

Klaasje, Marthe en Hanne op de parking van Plopsaland De Panne.© PADI/Daniël
Klaasje, Marthe en Hanne op de parking van Plopsaland De Panne.© PADI/Daniël
Patrick Depypere

De nieuwe K3-film ‘Dans van de Farao’ ging in première tijdens een drive-in Kinepolis On Tour in Plopsaland De Panne. De film is tijdens dit event al exclusief te zien gedurende de volledige paasvakantie. Van zodra de bioscopen terug open zijn zal de nieuwe film ook direct daar te zien zijn, want K3 kan niet wachten om terug bij zijn fans te zijn. Deze film was ook de laatste in de huidige bezetting met Klaasje. De vorige K3-film ‘Love Cruise’ kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland. Tijdens de drive-in-première was applaus niet mogelijk. Dat werd gecompenseerd door toeterende voertuigen, die daarmee duidelijk maakten dat de film meer dan geslaagd is.

Hanne: “We zijn heel blij dat we vandaag het startschot konden geven voor de drive-in voorstellingen van ‘Dans van de Farao’. Marthe: “Uiteraard hopen we dat de bioscopen zo snel mogelijk open kunnen, zodat de mensen hem ook daar kunnen gaan zien.” Klaasje: “Maar dit is in elk geval een creatief alternatief waar we Kinepolis, Plopsa en Studio 100 heel dankbaar voor zijn.” Regisseur Bart Van Leemputten: “Het is toch wel cool om een film op deze speciale manier in première te laten gaan. Een uitzonderlijke manier in uitzonderlijke tijden.”

K3 werd in een open wagen rondgereden langs de geparkeerde voertuigen.© PADI/Daniël
K3 werd in een open wagen rondgereden langs de geparkeerde voertuigen.© PADI/Daniël

Het concept is uiteraard helemaal coronaproof en dus de activiteit bij uitstek om te genieten van een unieke filmervaring aan de kust. Op kinepolis.be vind je alle praktische info terug rond de programmatie. Filmliefhebbers kunnen hier nog terecht tot het einde van de paasvakantie voor een buitengewone drive-in bioscoopervaring.

 © PADI/Daniël
© PADI/Daniël

Het verhaal: Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien. Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles? (PADI)

Klaasje met haar ster.© PADI/Daniël
Klaasje met haar ster.© PADI/Daniël

Studio 100 & Kinepolis Film Distribution (KFD) brengen de film uit in de Vlaamse en Brusselse bioscoopzalen van zodra deze weer open mogen. In de paasvakantie kan je nog terecht op de drive-in Kinepolis On Tour. Info : www.kinepolis.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.