Phil & Elisa Kevin hebben JA gezegd !

Phil & Elisa Kevin brengen een duet dat in Vlaanderen ongetwijfeld de geschiedenis zal in gaan als dé openingsdans van het jaar. Alles wat je wilt en kan verwoorden raakt in deze song je hart. De titel is : ‘Mijn liefste’.

De liefde, het kleed, de locatie… driemaal raak, zelfs de perfecte openingsdans werd gekozen. De ideale ingrediënten voor wellicht de meest romantische song van het jaar.

‘Mijn liefste’ beschrijft de liefde voor elkaar, wegsmelten in elkaars ogen, 2 harten die sneller kloppen, het overweldigende gevoel om de vrouw of de man aan je zijde ‘Mijn liefste’ te mogen noemen. ‘Mijn Liefste’ van Phil & Elisa Kevin is een song in een arrangement van Artsoundstudios, Jean Pierre Kerkhofs, backing vocals, Wendy D’Joos.

Het grote publiek blikt, bij het horen van zijn naam, meteen terug op de blonde krullen én zingt spontaan ‘komaan én doe het’. Phil Kevin, artiest, entertainer en vooral bezige muzikale bij, zat de afgelopen jaren niet stil. Sinds de grote hit uit 1989, bouwde hij niet alleen in Vlaanderen maar ook in het buitenland een carrière uit.

Cruises, hotels zijn naast Vlaanderen, zijn andere thuishaven geworden. In 2016 was er de combacksingle ‘Laat me’. Productie en arrangementen van Jean Pierre Kerkhofs, koor Wendy D’Joos en natuurlijk Phil Kevin die meteen, ook zonder de krullen, door Vlaanderen terug in de armen werd genomen. Een full album in duet met zijn vrouw Elisa Kevin is de kers op de taart, de single ‘Mijn Liefste’ is op het album ‘Gelukkig met jou’ terug te vinden samen met 12 andere songs en een bonus track.

Elisa Kevin bracht in overleg met het vaste creatieve team van Phil Kevin een eerste duet uit in 2018. Denken, durven, doen was duidelijk haar motto toen ze ‘ja’ zei, op de vraag om ‘Ik ben je prooi’ in duet met haar partner te zingen. Al 23 jaar stond Elisa Kevin aan de zijde van Phil naast het podium, nu was het tijd om samen het podium én Vlaanderen in te pakken. De pers blokletterde Vlaanderen is een muzikaal duo rijker en wat oorspronkelijk een muzikaal uitstapje had moeten zijn resulteerde in een full album. (PADI)

De single is te downloaden via alle grote digitale streamingsplatformen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.