https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

PADI SHOW verliest trouwe medewerker Nicole Bruynooghe uit Oostkamp

Nicole, samen met David Vandyck en de Nederlandse artiest Thomas Berge © PADI/MD
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Zondagnamiddag 10 oktober overleed Nicole Bruynooghe op 65-jarige leeftijd aan een slepende ziekte in haar woning in Oostkamp.

Bijna zes jaar geleden leerden we toevallig Nicole kennen via haar kleinzoon Mervyn, die sterk geïnteresseerd was en nog altijd is in muziek. Omdat Mervyn nog niet met een voertuig reed, was het Nicole die hem vergezelde naar bepaalde evenementen, wanneer Mervyn voor de PADI SHOW op pad ging. Nicole deed het met veel plezier en genoot van al die muzikale momenten die ze van dichtbij kon beleven. Ze was telkens heel dankbaar dat ze kansen kreeg, dat ze dergelijke mooie momenten mocht meemaken. Toen ze ziek was, zei ze meermaals dat het spijtig was dat ze niet meer naar één of andere show kon meegaan…

Nicole met Gene Thomas
Nicole met Gene Thomas © PADI/Jens

In de voorbije jaren kwamen we vaak bij Nicole over de vloer in Oostkamp, waar haar kleinzoon ook woonde. De deur stond voor iedereen open én ze was telkens zo gastvrij. Wat kon ze heerlijk koken. Ze toverde telkens één of ander gerecht uit haar hoed om je als gast te soigneren. We zullen ook nooit de vele uren aan de telefoon vergeten. Inderdaad, we belden vaak met elkaar. Er ging géén week voorbij, zonder dat we Nicole meerdere keren hoorden. Om goede én wijze raad, maar ook om eens naar haar verhaal te luisteren wanneer het even met haar minder ging. Een drietal jaren geleden verloor Nicole haar man Etienne. Dat was een harde noot om kraken, maar ze geraakte er door. Ze bleef bezig, ze bleef zich inzetten, waaronder ook voor haar voorliefde voor muziek. Vorig jaar bracht haar kleinzoon Mervyn een eerste single uit. Wàt was ze trots. Ze was zijn grootste fan en ze was oprecht in alles wat hij muzikaal deed. Zong hij eens een nootje vals, dan mocht hij het horen. Zo was Nicole: oprecht, hoorde je het graag of niet, ze zei het eerlijk.

Nicole na een concert van Christoff in Kursaal Oostende.
Nicole na een concert van Christoff in Kursaal Oostende. © PADI/Jens

Nicole betekende veel voor mezelf. “Hey moatje”, zei ze telkens aan de telefoon én die woorden zal ik missen. Bedankt Nicole voor àlles wat je deed voor de PADI SHOW én voor alle mooie momenten, die ik NOOIT zal vergeten. Slaap zacht! (PADI & team)

Onze showbizzmedewerker PADI tijdens de Mennefeesten in Ingelmunster, samen met Nicole en kleinzoon Mervyn.
Onze showbizzmedewerker PADI tijdens de Mennefeesten in Ingelmunster, samen met Nicole en kleinzoon Mervyn. © PADI/MD

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.