PADI SHOW schenkt vijf duotickets weg voor optreden van Milow in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

Milow © PADI/Sandro
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op vrijdag 8 juli staat Milow om 20 uur op het podium van de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke in het kader van de concertreeks ‘A Symphonic Evening With…’. Milow zal worden begeleid door het 20-koppig Antwerps Philharmonic Orchestra.

In het voorjaar van 2022 bracht de singer-songwriter een nieuw album ‘Nice To Meet You’ uit. Niet enkel zijn nieuwe songs, maar ook zijn vele hits zal Milow brengen in Middelkerke.

Milow
Milow © PADI/Sandro

Milow laat in 2004 een eerste keer van zich horen op Humo’s Rock Rally. Hij haalt de finale, maar wint net niet. Zijn debuutalbum verschijnt twee jaar later en betekent de start van een succesvolle muziekcarrière. Als getalenteerd nieuwkomer schittert hij ook live op Rock Werchter (2007), TW Classic (2008) en Werchter Boutique (2008). Hij is hiermee de eerste artiest die op de drie festivals speelde. Milow rijgt daarna de ene aan de andere hit en wordt tot hiertoe beloond met 12 MIA’s. Ook Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland sluiten in de loop van de jaren de singer-songwriter in de armen. Naast nummers schrijven heeft Milow bovendien een oor voor jong talent. Hij nam onder meer Selah Sue(2007) en Emma Bale (2015) mee op tournee.Na 7 studio-albums en liefst 26 (!) singles in de Vlaamse Ultratop 50 staat Milow op vrijdag 8juli 2022 met het Antwerp Philharmonic Orchestra achter zich op het podium van de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Hij stond eerder ook al met het orkest op het podium van de Lotto Arena in Antwerpen.‘You Don’t Know’, ‘Ayo Technology’, ‘Howling atthe Moon’, ‘You And Me (In My Pocket)’ en ‘Whatever It Takes’ zijn stuk voor stuk songs die met een symfonisch extraatje zullen schitteren op een warme zomeravond aan onze Belgische kust. Wil je erbij zijn? Dat is mogelijk, want dankzij de organisatie mogen we vijf duotickets wegschenken voor dit concert op Belgische bodem. In de komende zomermaanden staat Milow immers niet vaak in ons land, maar zingt hij vooral op festivals in het buitenland. Doe mee via deze link http://s.alchemer.com/s3/d3cf28fe5d8e. (PADI)

‘A Symphonic Evening With … Milow’ vindt plaats op vrijdag 8 juli 2022 in de ProximusPop-Up Arena in Middelkerke. Niet bij de winnaars en toch interesse? Reserveer via www.popuparena.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.