Oktoberfestradio van Tom Callebaut opnieuw ideale opwarmer voor Wieze Oktoberfeesten

Radiomaker Tom Callebaut en DJ Chris Barrow. © Milan Swolfs
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

In 2019 pakten de Wieze Oktoberfeesten uit met wel erg opmerkelijk nieuws. De legendarische feesten kregen gedurende twee weken een tijdelijke, eigen radiozender: Oktoberfestradio! Deze gloednieuwe zender was op FM-frequentie te beluisteren in Wieze en nabije omgeving en, wereldwijd, online via www.oktoberfestradio.be .

Oktoberfestradio bleek meteen een schot in de roos en ook de ideale opwarmer voor de Wieze Oktoberfeesten te zijn. In aanloop naar de Wieze Oktoberfeesten 2021 op 15 en 16 oktober in de Oktoberhallen, keert Oktoberfestradio dan ook – op algemene vraag van het publiek – terug. Vanaf 1 oktober is Oktoberfestradio elke dag tussen 18 en 19 uur te horen op Omroep Aalst (105.1 FM) en non-stop op www.oktoberfestradio.be ! Initiatiefnemer achter Oktoberfestradio was en is ervaren radiomaker Tom Callebaut uit Meldert (deelgemeente Aalst). Naast een jarenlange ervaring bij zenders als Q-music, Joe, Nostalgie en tal van regionale stations, is Tom ook de oprichter van en drijvende kracht achter radiostudio.be, een platform dat alle diensten levert die ook maar iets te maken hebben met radio maken. Tom is niet enkel gepassioneerd door radio, hij is ook een ware Oktoberfeester. Hij ging ondertussen al 13 keer naar de Oktoberfeesten in München, soms 2x per jaar, en is maar wat blij dat hij beide passies weer kan en mag verenigen gedurende ruim 2 weken bij Oktoberfestradio. Nu is het enkel nog aftellen tot 1 oktober en dan is de wereld opnieuw een (tijdelijke) radiozender rijker. (PADI)

De Wieze Oktoberfeesten 2021 vinden plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober 2021 in de Oktoberhallen te Wieze, met o.a. Yves Segers, Johan Veugelers, Eveline Cannoot, Luc Caals, DJ Franzke, Dendermonds Bierkwartet, Red Cross Pipe Band Hamme en Mayke Vanes. Tickets & info: www.wiezeoktoberfeesten.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier