Nu ook namiddagconcert van ‘K3 Live in Concert’ in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

Ook vorig jaar was K3 present in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op de avonden van vrijdag 21 juli en zaterdag 12 augustus zal ‘K3 Live Late Night’ de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke al op zijn kop zetten. Er zijn voor deze concerten nog maar een handvol tickets beschikbaar. Wegens grote vraag naar tickets voegt Vlaanderens’ populairste meidengroep op die dagen nu ook namiddagconcerten toe. Deze concerten vinden plaats voor een uitsluitend zittend publiek en zijn aangepast aan de noden en verwachtingen van de jongere K3-fans. Het zijn bovendien de enige concerten waarbij het populaire drietal zal worden begeleid door een uitgebreide live band. Al hun bekendste hits staan op de setlist.

De K3-shows staan garant voor een feest van begin tot einde. Op vrijdag 21 juli (nationale feestdag) en zaterdag 12 augustus overtreffen Julia, Hanne en Marthe zichzelf met een volwaardig feestconcert met uitgebreide live band. Het worden hun grootste live shows deze zomer en meteen een unieke kans om zowel jonge als oudere kinderen te laten kennismaken met een (eerste) arenaconcert in de gemoedelijke festivalsfeer van de Proximus Pop-Up Arena. En net als voor de avondconcerten, zal een gereputeerde DJ het voorprogramma verzorgen en het joelende publiek opwarmen voor een muzikaal feest als geen ander. Zon, zee, strand en K3: het is een feestelijke formule voor een uitstap met de hele familie. (PADI)

K3
K3 © PADI/Daniël

Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke: K3 op vrijdag 21 juli om 14.30 en 20 uur – Zaterdag 12 augustus om 14.30 en 20 uur. Tickets zijn beschikbaar opwww.popuparena.be

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier