Nieuwe single van Chris Reilhof heet ‘Eindeloos verliefd’

©jurne verstraete
©jurne verstraete
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Met zijn nieuwe singel ‘Eindeloos verliefd’ brengt Chris Reilhof uit Ingelmunster een oude hit van Joe Harris weer tot leven.

In de huidige coronatijden waarin artiesten hun optredens zagen verdwijnen en geen contact meer hebben met hun publiek is het belangrijk dat een artiest in de belangstelling blijft staan. En hoe kan hij dat doen ? Door regelmatig een nieuwe opname uit te brengen. Chris Reilhof trok naar Bandit in Passendale voor zijn nieuwe single. Het nummer werd uitgebracht door D&V.

Chris Reilhof werd dubbel zo hard getroffen door de huidige maatregelen, want ook zijn feestzaal De Wante in Ingelmunster moest de deuren sluiten. Alle geplande evenementen werden geannuleerd. Met het vaccin in zicht valt het te verwachten dat Chris Reilhof zowel zijn zangcarriére als zijn feestzaal begin 2021 weer kan opstarten. De nieuwe singel is alvast de voorloper van een nieuw full-album. Van 2014 tot heden bracht Chris maar liefst 14 nummers op de markt. ‘Eindeloos verliefd’ is verkrijgbaar én te beluisteren via streaming en download bij de gekende streamingsportals. (PADI)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.