Niels & Wiels geven met nieuwe single sterke boodschap mee

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Vlaanderen kent Niels Destadsbader en Miguel Wiels intussen al jaren als onafscheidelijk duo. Om hun 10-jarige vriendschap te vieren, duiken ze niet alleen samen de theaters in. Op dit moment zijn Niels & Wiels ook bezig aan een muzikale reeks bij Qmusic, waarbij ze elke vrijdag een internationale hit in een Nederlandstalig jasje steken, zoals enkel Niels & Wiels dat doen. Vanmorgen, vrijdag 10 februari, brachten ze er ‘Jezelf Zijn’, een cover van het populaire ’Never Gonna Not Dance Again’ van P!nk.

‘Jezelf Zijn’ is een uptempo song en gaat over het feit dat mensen snel commentaar hebben op elkaar, zeker online. En zonder echt te beseffen wat de impact hiervan is. Een zeer actueel thema dezer dagen. De globale boodschap van Niels & Wiels is dat het belangrijk is om respect te hebben voor elkaar en we soms minder snel moeten oordelen en bekritiseren.

Vanaf 1 april reizen Niels & Wiels langs verschillende theaterzalen in heel Vlaanderen. Acht concerten in vijf Vlaamse steden staan op het programma. Waarom hebben ze één keer per jaar serieuze ruzie? Wat is de reden dat Niels altijd ‘s middags wil afspreken? En wie draagt eigenlijk de broek van die twee? Ze vertellen het op hun manier. Niels & Wiels stoppen voor de gelegenheid heel wat internationale klassiekers in een Nederlandstalig jasje en spelen natuurlijk ook eigen hits. (PADI)

‘Jezelf Zijn’, de nieuwe single van Niels & Wiels, is vanaf vandaag, vrijdag 10 februari, beschikbaar en te beluisteren via deze link. Tickets zijn te verkrijgen via livenation.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier