Nicolas en Ever-Lynn uit Roeselare brengen live optreden voor zieke opa en alle fans

Op zaterdag 27 februari begint er om 20 uur een birthday-show voor Rafaël Himpe uit Koolskamp. Wegens corona kan dat niet in een zaal gebeuren. Nicolas en Ever-Lynn uit Roeselare brengen deze show via live-streaming en dit voor hun zieke opa, maar ook voor al de fans.

Ever-Lynn en Nicolas.© PADI/Daniël
Ever-Lynn en Nicolas.© PADI/Daniël

Nicolas zal met zijn zus Ever-Lynn uit Roeselare live zingen. Omdat er geen feestjes gegeven mogen worden, doen ze dat niet enkel via live-streaming voor hun jarige opa, maar ook voor al hun fans. “Onze opa is onze grootste fan. Hij kan niet meer naar optredens komen, omdat we nog altijd nergens mogen optreden. Opa is ziek. Hij heeft schrik dat hij op een dag niet meer naar een show kan komen kijken, zodat we besloten om via een live-streaming een show te geven”, vertellen Nicolas en Ever-Lynn. “We deden een beroep op de professionaliteit van Jurne Verstraete uit Roeselare, die zorgt dat de streaming zonder de minste problemen verloopt en dat we op een kwalitatieve manier een show kunnen aanbieden. Niet enkel wij zullen zingen, maar ook Leah Bien zal optreden. En de prijs ? Die is volledig gratis.” (PADI)

Zaterdag 27 februari om 20 uur : gratis live-streamshow met Leah Bien, Nicolas en Ever-Lynn. Te volgen via YouTube, Facebook, Twitter en Twitch.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.