Nederlands succesvolle popduo Suzan & Freek eindelijk terug in België

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Het succesvolle popduo Suzan & Freek komt eindelijk terug naar Vlaanderen. Na hun doorbraak in 2019 met de hit ‘Als Het Avond Is’ zijn ze ook hier niet meer van de radio weg te denken. Op vrijdag 5 november spelen Suzan & Freek in Trix Antwerpen en op zaterdag 6 november doen ze dat nog eens over in Het Depot in Leuven. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 31 mei om 10 uur.

De carrière van Suzan & Freek vertelt als een sprookje. Ze leren elkaar kennen op de middelbare school, worden verliefd en gaan samen muziek maken. Onder de naam ‘De Minuut’ posten ze covers op Facebook en bouwen zo een indrukwekkende fanbasis op. Nog voordat ze eigen materiaal hebben uitgebracht is hun ster rijzende en spelen ze voor uitverkochte zalen. De debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles. Hun eerste echte ‘eigen’ nummer scoort zowel in Nederland als in Vlaanderen, net zoals de opvolger ‘Blauwe Dag’. Suzan en Freek zeggen hun baan op en gaan volop voor de muziek. Met succes. Uitverkochte tournees volgen, net als grote festivals en een prijswinnend debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’.

In november zijn Suzan & Freek weer terug in Vlaanderen. Op vrijdag 5 november zijn ze live te zien in Trix Antwerpen en op zaterdag 6 november in Het Depot in Leuven. Snel zijn is de boodschap want dit populaire duo heeft ook al menig Vlaams hart veroverd. (PADI)

Tickets zijn te koop vanaf maandag 31 mei om 10 uur via www.trixonline.be en www.hetdepot.be .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten