Nathan De Clerck uit het Oost-Vlaamse Beveren staat vaak op West-Vlaamse podia

Nathan De Clerck.© Rudesign
Nathan De Clerck.© Rudesign
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Nathan De Clerck (22) uit het Oost-Vlaamse Beveren heeft drukke weken voor de boeg. Hij staat ook vaak op West-Vlaamse podia, waaronder in Merkem, Koekelare, Jabbeke, Meulebeke…

Nathan volgde muziekschool (saxofoon en zang) en dictie. Hij speelde als elfjarige mee in de musical Oliver. In De Kunsthumaniora in Antwerpen volgde hij een opleiding Jazz-Pop-Rockzang. In de weekends en vakanties werkte hij als student op vele evenementen waar hij instond voor licht en geluid. Zo leerde hij producer Marc De Coen kennen. ‘Had je ooit gedacht’ werd de eerste solosingle en kon reeds op heel wat belangstelling rekenen. Het was met de tweede single ‘Roze Wolk’ dat Nathan De Clerck ook bij de nationale pers en radiozenders bekend werd. Na een korte muzikale break trok Nathan vorig jaar terug de studio in. Onder het motto ‘Never change a winning team’ kon hij opnieuw rekenen op Marc De Coen en Roel De Ruijter om samen aan deze song te schrijven. ‘Ga je met me mee’ is een opgewekte popsong geworden, waarbij stilzitten bijna onmogelijk is. Bij dit nummer hoort ook een videoclip met een enorm feelgood-gehalte.

Nu het terug mag en kan, wil Nathan natuurlijk ook op een podium staan. Op vrijdag 16 juli is hij vanaf 14 uur te gast bij ‘VBRO te Lande’ in De Kippe in Merkem. Op zaterdag 17 juli treedt hij om 19 uur op tijdens de Zomerfeesten in Gasthof Delicia in Riemst. Op dinsdag 20 juli is hij om 10.30 uur te gast op het concertplein tijdens Dolle Dinsdag in Koekelare. Op zaterdag 24 juli is Nathan om 20 uur geboekt voor een privé-optreden in Beveren. Op zondag 1 augustus is hij om 16 uur te gast op de ‘VBRO Zomertour’ op het Klein Strand in Jabbeke. Op zaterdagavond 14 augustus staat hij terug op de affiche van Brasserie Den Doedel in Koekelare. Op vrijdag 20 augustus kan je Nathan om 14 uur aan ‘t werk zien tijdens Vrolijke Vrijdag in De Kaasboerin in Mol (Postel). Op zondag 22 augustus staat hij om 14 uur geprogrammeerd op de shownamiddag in Den Toerist in Meulebeke. Op woensdag 25 augustus doet hij vanaf 20 uur het voorprogramma van Luc Steeno in Deinze… (PADI)

Info: www.nathandeclerck.eu

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier