Nathan De Clerck brengt liefdesverhaal in ‘Ga je met me mee’

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

‘Ga je met me mee’ is een oldschool liefdesverhaal over liefde op het eerste gezicht. Het nummer geeft je een energieboost en een lach. Laat dat nu net zijn wat we deze dagen allemaal kunnen gebruiken. De zanger van dienst is Nathan De Clerck.

Nathan De Clerck is 22 jaar en komt uit het Oost-Vlaamse Beveren. Hij volgde muziekschool (saxofoon en zang) en dictie, speelde als 11-jarige mee in de musical Oliver. In De Kunsthumaniora in Antwerpen volgde hij een opleiding Jazz-Pop-Rockzang. In de weekends en vakanties werkte hij als student op vele evenementen waar hij instond voor licht en geluid. Zo leerde hij producer Marc De Coen kennen. ‘Had je ooit gedacht’ werd de eerste solosingle en kon reeds op heel wat belangstelling rekenen. Het was met de tweede single ‘Roze Wolk’ dat Nathan De Clerck ook bij de nationale pers en radiozenders bekend werd.

Na een korte muzikale break trok Nathan vorig jaar terug de studio in. Onder het motto ‘Never change a winning team’ kon hij opnieuw rekenen op Marc De Coen en Roel De Ruijter om samen aan deze song te schrijven. ‘Ga je met me mee’ is een opgewekte popsong geworden, waarbij stilzitten bijna onmogelijk is. Bij dit nummer hoort ook een videoclip met een enorm feelgood-gehalte. Hiervoor gingen ze ‘the extra mile’ en deden ze beroep op Bert Temmerman (De Amberman). (PADI)

‘Ga je met me mee’ is verschenen bij St Records. – Je kan de single beluisteren via deze links: https://music.apple.com/be/album/ga-je-met-me-mee/1563536200?i=1563536203&l=nl

https://open.spotify.com/track/3BfhLk4FvgNDGshSqop4rI?si=a58492173c1548bf

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier