https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Naar waar gaat Michael Lanzo? Hij zingt: ‘Ik ga naar de zon!’

Michael Lanzo heeft iéts met dé zon.© PADI/Jens
Michael Lanzo heeft iéts met dé zon.© PADI/Jens
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

De zomer van 2021 zal in Meulebeke al beginnen op zondag én tevens vaderdag 13 juni, want op die dag stelt Michael Lanzo zijn nieuwe single ‘Ik ga naar de zon’ voor aan zijn fans. In zaal Den Toerist in Meulebeke of op het gezellige vernieuwde terras – afhankelijk van de coronamaatregelen – zullen vriendschap, gezelligheid en ambiance niet ontbreken.

Met 20 kilo minder op de weegschaal lijkt Michael Lanzo een herboren mens. Hij zit vol energie en heeft enorm veel goesting om terug op te treden. Hoogste tijd dus voor een nieuwe single. En wat voor één! “Ik ben echt blij met deze nieuwe productie van Manfred Jongenelis”, zegt Michael.”Een betere opvolger had ik me niet kunnen wensen, want zelfs in de tekst van dit nummer wordt verwezen naar ‘De Toreador’ en ‘Het kleine dorpscafé’.”

Ter ere van deze muzikale geboorte zal er in zijn vernieuwde, supergezellige zaak Den Toerist zelfs een nieuwe aperitief te bestellen zijn. “De ‘Apero Lanzo’ is speciaal voor mij gemaakt en daar ben ik toch ook wel erg trots op”, zegt Michael. “Doe mij maar een ‘Apero Lanzo’ porfavor!” (PADI)

Welkom op zondag 13 juni in Den Toerist in Meulebeke. Info: www.michaellanzo.be – De single ‘Ik ga naar de zon’ is vanaf maandag 14 juni te downloaden via iTunes, Spotify, enz. Info en boekingen: 0475 78 63 98 (VDM Produkties) info@vdmprodukties.be

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.