Musicalster Anne Mie Gils viert haar 40-jarig jubileum met de voorstelling ‘Anne Mie – Een Schoon Verhaal’

Anne Mie Gils © Marleen Peeters
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 november 2021 viert Anne Mie Gils haar 40 jaar op de planken in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Ze wordt bijgestaan door een vijfkoppig live orkest en er passeren een paar interessante muzikale gasten, zoals Ivan Pecnik, Maike Boerdam, Sam Verhoeven, en jawel – zou het in de genen zitten? – de dochters Marie & Pauline Van den Bogaert.

“Ik heb in die 40 jaar heel wat mooie dingen mogen doen, boeiende mensen leren kennen, een hele weg afgelegd. Maar tegelijkertijd is er niet veel veranderd, ik ben nog altijd dezelfde, ik sta nog altijd met heel veel goesting op het podium en ik hoop dat nog een hele tijd te doen”, zegt ze.

1981… Ronald Reagan wordt president van de Verenigde Staten, Indiana Jones wordt geboren en… de carrière van Anne Mie Gils krijgt een vliegende start. 40 jaar later staat deze grande dame even stil bij haar rijk gevulde parcours en het publiek mag niet ontbreken op dit jubileum.

In ‘Een Schoon Verhaal’ blikt Anne Mie terug op haar carrière ‘so far’ en dat doet ze niet alleen: samen met enkele special guests. Onder begeleiding van een live orkest neemt Anne Mie Gils het publiek mee op sleeptouw met liedjes waar ongetwijfeld prachtige herinneringen aan vastkleven, zowel voor het publiek als voor haar. Het belooft een uniek muzikaal feest te worden voor en door Vlaanderens musicalkoningin.

In de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen op vrijdag 26 en zaterdag 27 november om 20 uur, zondag 28 november om 15 uur. Tickets: 29 euro of 39 euro (VIP). www.fakkeltheater.be – 070 24 60 36

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.