Mooie start van een jubileumjaar voor Filip D’haeze

Tijdens Paraschol in Beernem (foto) zong Filip al die song van Robbie Williams, waarmee hij nu op één staat bij MENT.© PADI/Jens
Tijdens Paraschol in Beernem (foto) zong Filip al die song van Robbie Williams, waarmee hij nu op één staat bij MENT.© PADI/Jens
Patrick Depypere

Dit jaar viert entertainer Filip D’haeze 30 jaar carrière. Hij begint dit jubileumjaar met een nummer één-hit bij MENT en airplay bij vele Vlaamse radio’s.

Filip lijkt nu helemaal te slagen in zijn solocarrière en hoopt dat snel te kunnen verzilveren tijdens optredens in Vlaanderen. ‘Ik wil van jou zijn’ – een cover van Robbie Williams ‘Angels’ – is een atypische song voor Filip, maar ook dat valt blijkbaar in de smaak en is na ‘Te Quiero’ zijn tweede solo-nummer één-hit. “Wat een mooi begin van een feestjaar, waarin ik hopelijk heel snel weer het podium op kan om dat stevig te vieren. Het was een risico om dit nummer te coveren, maar ik kreeg de voorbije weken zoveel positieve reacties op mijn versie van ‘Angels’ dat ik er zelf wel van overtuigd ben dat het plaatje klopt. Het is een prachtige productie geworden van David Vervoort, een heel mooie tekst van Katja Retsin en de mensen van CamaraWorks leverden een superclip af, waarin mijn dochter Kythana haar danstalent nog eens kon bewijzen. Dankzij jullie steun werd het uiteindelijk mogelijk om nog eens een nummer 1 af te leveren. Bedankt allemaal”, laat Filip weten. (PADI)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.