Michel Van den Brande en Dennie Damaro brengen supporterslied ‘Wij Willen Winnen!!!’ uit

Dennie Damaro en Michel Van den Brande
Dennie Damaro en Michel Van den Brande
Patrick Depypere

Stellingbouwer Michel Van den Brande (59) uit Temse, die een penthouse heeft in Blankenberge, bracht samen met schlagerzanger Dennie Damaro (49) uit Wuustwezel de rasechte meezinger “Wij Willen Winnen!!!” op de markt.

Dit keer is het een voetbalsingle geworden. Met de meezinger ‘Wij Willen Winnen!!!’ willen Michel en Dennie De Rode Duivels steunen tijdens EK 2021 en richting WK 2022. Ook willen ze alle voetbalsupporters een hart onder de riem steken.

The Sky Is The Limit

Voor Michel, die te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van het tv-programma ‘The Sky Is The Limit’, is dit al zijn derde single als zanger in de Vlaamse showbizz. Voor zijn collega Dennie Damaro is dit niet het geval: Dennie zit al meer dan 30 jaar in het vak. Hij scoorde al diverse Vlaamse top 10-hits. Dennie is naast zanger vooral liedjesschrijver, artiestenpromotor én heeft een eigen cd-label en boekingskantoor.

Met hun eerste succesvolle single ‘Ik Breng Geen Bloemen Voor Je Mee’ scoorden ze in 2016 al een nationale meezinghit. Het duo stond 9 weken hoog in de Vlaamse Ultratop 50. Hun vorige single ‘2 Glazen Bier’ brachten ze in de zomer van 2020 uit. Ze stonden 4 weken in de Vlaamse Ultratop 50.

Videoclip

Hopelijk kunnen Michel en Dennie met hun aanstekelijke voetbalsingle ‘Wij Willen Winnen!!!’ het coronavirus snel buitenspel zetten, zodat er in alle stadions opnieuw mag gezongen en gefeest worden. De single is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar. Het nummer zal ondersteund worden door een professionele videoclip. Zodra het toegestaan is zullen Michel en Dennie ook een beperkt aantal gastoptredens samen afwerken. (PADI)

Info: www.denniedamaro.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.