Metejoor uit België en Babette van Vugt uit Nederland zingen ‘1 op een miljoen’

Eén op de 17 miljoen stemmen in Nederland Babette van Vugt vond haar één op de 11 miljoen stemmen in België Metejoor. Nu brengen ze samen als Metejoor ft. Babet een gloednieuw en prachtig duet ‘1 op één miljoen’ uit.

Met al diverse radiohits op zijn naam is Metejoor geen onbekende voor Vlaanderen. Met o.a. ‘Blij om jou te zien’ en ‘Hoe kon ik zo dom zijn’ samen met dj 5napback is hij één van de nieuwe muziektalenten in eigen land en een graag geziene muziekgast bij radio en media. Hij stond in het Sportpaleis in het voorprogramma van Niels Destadsbader en ging met zijn bandje toeren door Vlaanderen met eigen repertoire. Dit gebeurde allemaal toen de wereld nog niet op slot was.

Babette is dan wel weer een nieuwe muzikale ontdekking. Dit Nederlands toptalent met haar prachtige, ontroerende stem kan nu al terugkijken op een rijk uziekverleden o.a. als singer-songwriter voor klinkende namen als Demi Lovato, The Chainsmokers en Pitbull of als kandidate in The Voice of Holland 2012. Babette is de ideale muziekpartner voor de warme stem van Metejoor in dit wondermooie en meeslepende nummer. ‘We zijn de melodie vergeten, die wij ooit samen schreven, nu lopen onze levens langs elkaar’….

Je start als koppel vol beloftes, vol toekomstmuziek en vertrouwen maar soms loopt het niet goed af. Ben je toch niet die ‘1 op een miljoen’ ? Maar eindig je 1 tegen 1, niet in staat om samen die dromen waar te maken. Babet : “I k had nooit nagedacht om in het Nederlands te zingen. Ik uit mezelf het liefst in het Engels. Maar toen ik het nummer hoorde, had ik niet lang nodig om ja te zeggen.Meer nog, wanneer ik het tweede couplet inzong, kreeg ik zelf kippenvel.” Metejoor : “Toen ik het nummer schreef – samen met The Companions – kon ik niet vermoeden dat de finale song in duet met Babette zo betoverend en magisch zou klinken. Je kan echt wel zeggen dat dit een match is van ‘1 op een miljoen’.”(PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.