Mervyn (20) lanceert met ‘Het Beste Aan Mij Is Zij’ tweede single in drie maanden tijd

Mervyn© Tom Talloen
Mervyn© Tom Talloen
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Sinds november 2020 zit de jonge twintiger Mervyn uit Brugge niet stil. Mervyn werkt hard om zijn plaats in showbizzland te verdienen. Op vrijdag 19 februari komt zijn tweede single in drie maanden tijd uit.

Mervyn koos niet voor de meeste evidente weg. Hij bracht zijn debuutsingle ‘Als Je Met Me Danst’ immers uit in volle coronatijd. “Waarom kiezen voor een gemakkelijke weg als het moeilijk ook kan ?” grapt Mervyn, die – ondanks corona zonder face-to-face interviews en geen optredens – toch niet klaagt over de respons op zijn eerste single. “Ik sta nu nog altijd in méér dan één Vlaamse Top 15. Mijn clip werd ook gedraaid op MENT TV en ik gaf via de telefoon diverse interviews. Kortom, je hoort mij niet klagen over ‘Als Je Met Me Danst’”.

Samen met zijn trouwe producer én leeftijdsgenoot Jérémie Vrielynck uit Deerlijk werkte Mervyn nog andere liedjes uit, waaronder zijn nieuwe single ‘Het Beste Aan Mij Is Zij’. Dit nummer wordt op vrijdag 19 februari gelanceerd of in de maand waarin de liefde centraal staat. “Dat past perfect”, vertelt Mervyn verder. “De song gaat over echt verliefd zijn en dat die ene persoon het beste in mij blijft boven halen. Het is ook een geweldig gevoel als je weet dat die ene het beste in jou naar boven haalt. Zelf heb ik geen vriendin, maar ik weet wel wie het beste aan mij is”, knipoogt Mervyn. (PADI)

‘Het Beste Aan Mij Is Zij’ van Mervyn is vanaf vrijdag 19 februari digitaal beschikbaar op alle gekende streamingsportals.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.