MENT TV-presentatrice Eveline Cannoot toont baby Mack eerste keer aan het grote publiek in tv-programma

Eveline, Stijn en de kleine Mack.© PADI/Daniël
Eveline, Stijn en de kleine Mack.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op Pinksterzondag 23 mei is Eveline Cannoot, presentatrice bij MENT TV, te gast in het programma van haar collega ‘Herbert’ op MENT TV. Tussen 10 en 12 kan je Eveline zien. De presentatrice en tevens zangeres kwam niet alleen af naar de studio in Mariakerke, maar wel in het bijzijn van haar man Stijn Van Damme en baby Mack die op woensdag 28 april als hun eerste kindje het levenslicht zag.

Eveline had een fijne babbel bij Herbert over de bevalling, de zorg voor Mack en de toekomst. “Mijn bevalling duurde 16 uur. Bij zowel Stijn als mij liet dat een enorme indruk na. Mijn man zei zelfs ‘ dat het iets is wat je als man ook moet hebben meegemaakt’ . De adrenaline die nadien door je lijf stroomt, zorgt ervoor dat je de eerste dagen goed overleeft. De nachten zijn pittig, maar we doen dit samen. Stijn ververst de pamper, ik zorg voor de melk. Ik geef inderdaad borstvoeding. Het is misschien daarom zwaar voor allebei, maar we moeten er nu samen van genieten en als één team de eerste weken/maanden beleven”, vertelt Eveline tegen ons. “Eens de eerste drie maanden voorbij zijn, ga ik terug aan de slag bij MENT TV. In juni beginnen ook al mijn optredens. Stap voor stap begin ik dan terug aan mijn beroepsbezigheden. Doe ik een namiddagshow, dan nemen we Mack mee. Oma en opa zijn immers meestal mee. Stijn is er dan ook om op hem te passen, terwijl ik op het podium sta. Ochja én wat het programma betreft: Mack heeft alleszins zijn entree niet gemist… Maar daarvoor moet je kijken naar MENT TV, nu zondag tussen 10 en 12 uur.” (PADI)

Een fiere mama met Mack in haar armen.© PADI/Daniël
Een fiere mama met Mack in haar armen.© PADI/Daniël

Fans die willen een cadeautje voor de kleine Mack kopen, kunnen terecht op de website www.mackvandamme.be , waar ook alle nieuwtjes op staan. Er is ook een gastenboek waar ze een berichtje kunnen achterlaten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier