Mario Beyst en Franky Arijs runnen al vijf jaar de fangroep van de Nederlandse Jettie Pallettie

Jettie in het bijzijn van Mario (links) en Franky. © PADI/Mario
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Al ruim vijf jaar runnen Franky Arijs (48) en zijn echtgenoot Mario Beyst (47) uit Gent de fanpagina van Jettie Pallettie uit Nederland, die in ons land heel populair is.

Franky en Mario leerden Jettie kennen via een schoonzus, die Jettie volgde via YouTube. Ook het mannelijke duo keek naar filmpjes waarop de zangeres te zien was. “We leerden haar in ’t echt kennen met haar nummer ‘Ik zit in een cafeetje”, vertelt Mario. “We volgden dan ook Jettie tijdens de Bierfeesten in Oudenaarde. Zo groeide onze interesse om deze zangeres die vooral feestnummers brengt verder te volgen. Tijdens het weekend rijden we van ’t ene naar ’t andere optreden. Soms tot twee optredens op één avond. We rijden het hele land rond en vaak zijn we er ook bij wanneer Jettie in Nederland zingt. We volgen haar nu al zeven jaar. Vijf jaar geleden begonnen we met de uitbouw van een fanpagina, waarop we heel wat foto’s en filmpjes over Jettie en haar toekomstplannen plaatsen. Het waren Robin Uyttensprot en mezelf die ermee begonnen, samen met mijn man Franky en Marie-Line. Jettie is medebeheerder.”

Hun mooiste moment? “Dat was in 2017 toen Jettie aanwezig was op ons huwelijksfeest. Dat blijft voor ons een onvergetelijk moment. We genieten nog altijd van ieder optreden. En wanneer we daarna op de foto mogen, zijn we supergelukkig”, besluit het tweetal. (PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier