Marco Kimsen uit Stekene krijgt voor ‘De Wereld’ hulp van Eric De Clercq uit Roeselare

Marco Kimsen stond ook - voor corona - vaak op West-Vlaamse bodem op het podium.© PADI/Daniël
Marco Kimsen stond ook - voor corona - vaak op West-Vlaamse bodem op het podium.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Marco Kimsen heeft een nieuwe single ‘De Wereld’. Marco woont in Stekene, maar voor dat liedje kon hij rekenen op het professionalisme van Eric De Clercq van Pure Entertainment uit Roeselare.

We missen het allemaal.: optredens, de heerlijke sfeer die fans maken met oplichtende aanstekers en dan mee deinen op de muziek…”, vertelt Marco. In deze popsong gaat Marco Kimsen op zoek naar die brandende ‘kaarsjes’ en hij vindt ze ook. Hoop op betere tijden ! En die zijn nabij ! Tegelijkertijd is er de positieve flow bij het zingen van de eigen liefdevolle ‘bubbel’. Of ‘De Wereld’ nu in ‘brand’ staat of niet, binnen de eigen ‘bubbel’, de ‘Wereld in de Wereld’, overheerst dat alles zaligmakende gevoel. Samen kunnen we ‘De Wereld’ aan. De heerlijke live muziek werd ingespeeld door Eric Melaerts, Herman Cambré en Vincent Pierins. Dany Caen zet knap de backings neer. “En ik, Marco… geniet hoor- en zichtbaar zingend van de positiviteit die dit nummer uitstraalt. Hoop doet leven.” (PADI)

De productie lag in handen van Eric De Clercq voor Pure Entertainment – De single is te downloaden via de bekende streamingplatforms.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.