https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Magische Willy Sommers zong ‘Magie’ in de eerste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

In 1993 zong Philippe Robrecht ‘Ik ben betoverd door jou’ voor de eerste keer in het epische nummer ‘Magie’. In 2021 zong Willy Sommers datzelfde nummer als slot tijdens zijn aflevering in ‘Liefde voor Muziek’.

Keek je naar de eerste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ op vtm ? Dan bemerkte je ongetwijfeld dat Willy Sommers centraal stond en dat heel wat aanwezige collega’s-artiesten meerdere van zijn bekende liedjes in een nieuw jasje staken. Willy was verrast, ontroerd, maar niet zo emotioneel waardoor hij de tranen liet rollen. Om de 68-jarige zanger uit Sint-Martens-Lennik te doen huilen moet je al meer doen. Willy maakte al genoeg mee, kan al tegen een stootje. Deze aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ was dus wellicht één van de weinige waarin de centrale gast geen traantje wegpinkte. Dat betekent niet dat hij de ‘nieuwe Sommers-song’ niet goed vond. Integendeel, Willy beloofde zelfs van één van die nieuwe versie te brengen tijdens één van zijn shows. En wat Willy zegt, zal hij ook doen.

In 2021 wordt Vlaanderen echter terug betoverd. ‘Magie’ van Philippe Robrecht werd immers terug van onder het stof gehaald. De Vlaamse muziekkeizer Willy Sommers maakte er een gloednieuwe versie van. Als laatste nummer tijdens ‘Liefde voor Muziek’ bracht Willy deze Vlaamse muziekparel op een wondermooie en breekbare manier. Een breekbaar muzikaal lichtpunt in deze vreemde tijden. (PADI)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.