https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Luc Caals staat voor eerste keer op het podium van de Oktoberfeesten in Wieze

Luc Caals is op zaterdagavond 16 oktober te gast op de Oktoberfeesten in Wieze. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op vrijdagavond 15 en zaterdagavond 16 oktober hebben de Oktoberfeesten plaats in Wieze. Eén van de aanwezigen is Luc Caals, bekend van ‘Caals zingt Hazes’ en van talrijke andere producties. Fans van Luc moeten op zaterdag een ticket boeken, want hij is enkel op zaterdag te gast.

Naast succesvol komiek, acteur en presentator, is Luc Caals ook een begenadigd zanger. Zo liet de sympathieke Antwerpenaar grote zalen in gans Vlaanderen vollopen met zijn concertprogramma ‘Caals zingt Hazes’, waarin hij het repertoire van zijn grote held André Hazes (sr.) eert en vertolkt. Hoogtepunten daarin waren zijn uitverkochte ‘Caals zingt Hazes’-concert in de Lotto Arena in 2014 en zijn ‘Ode aan Hazes’ in diezelfde concerttempel in 2018. Op zaterdagavond 16 oktober trekt Luc Caals zijn Hazes-plunje nog eens speciaal voor de Wieze Oktoberfeesten aan en brengt de grootste hits van André Hazes (sr.) in de Oktoberhallen. Daarnaast laat Luc als medepresentator op vrijdag het publiek ook kennismaken met zijn gloednieuw typetje ‘Karl-Heinz Klingen aus Kufstein’. “Ik sta inderdaad op de affiche”, glimlacht Luc. “Ik ga een aantal liedjes zingen, uiteraard ook een paar Hazesnummers. En ik breng ook mijn carnavalhit van een aantal jaren geleden “Bleib bei mir diese nacht !” Voor de rest gooi ik mij in de ambiance, en geniet van dit “feest van de liefde en de vriendschap.” (PADI)

Wieze Oktoberfeesten 2021 op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober 2021 in de Oktoberhallen te Wieze. Eén weekend en VOL is (nog steeds) VOL! Tickets & info: www.wiezeoktoberfeesten.beTickets vanaf 32,50 euro (incl. reservatiekost)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.