Loredana zingt ‘Hou Vol’ na moeilijke periode door tumor in 2020

Loredana zingt na een moeilijke periode ‘Hou Vol’.© PADI/Daniël
Loredana zingt na een moeilijke periode ‘Hou Vol’.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

De titel van het nieuwe nummer van Loredana kan niet toepasselijker zijn. De zangeres zingt ‘Hou Vol’ en ze weet waarover ze zingt, want vorig jaar werd ze geconfronteerd met een tumor aan de lymfeklieren.

Haar nieuwe single ‘Hou Vol’ is een sterke Nederlandstalige ballad. De zangeres wil met deze single iedereen een hart onder de riem steken in deze toch wel moeilijke tijden. Ook voor haar was 2020 een woelig jaar. Net voor de corona moest de Limburgse zangeres een tumor aan de lymfeklieren in de hals operatief laten verwijderen. Toen ze opnieuw kon optreden, sloeg de coronacrisis toe. In het voorbije jaar nam Loredana maar één single ‘Ti Sento’ uit. Maar deze periode van herstel en rust brachten ook nieuwe kansen en eveneens samenwerkingen tot stand. Zo schreef ze – samen met Rowan Smeets & Thomas Geelen (o.a. Gers Pardoel ) – de song ‘Hou Vol’. Haar partner Patrick Claesen (bekend van o.a. Leopold 3) vond het ook super om eindelijk na lange tijd nog eens Nederlandstalige popmuziek te mogen producen. Loredana heeft al drie nieuwe Nederlandstalige nummers klaar. Haar nieuwe song ‘Hou Vol’ is haar eerste release in het Nederlands. Ze staat eveneens in de startblokken om met 2Fabiola & solo als Loredana weer te gaan touren. Kortom, Loredana ziet de toekomst terug heel rooskleurig in. (PADI)

Op zondag 11 april is Loredana tussen 10 en 12 uur te zien en te horen in het programma ‘Herbert’ op MENT TV. – Info : www.loredana.be .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier