Lisa Del Bo viert 60ste verjaardag en 30 jaar op de planken met single ‘Wonderen’

Lisa blaast op 9 juni 60 kaarsjes uit en staat 30 jaar op het podium.© PADI/Daniël
Lisa blaast op 9 juni 60 kaarsjes uit en staat 30 jaar op het podium.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op woensdag 9 juni, de dag dat we de pandemie weer wat meer achter ons laten en meer vrijheden krijgen, wordt Lisa del Bo 60 jaar. En alsof die verjaardag alleen niet volstaat, mag ze ook nog eens haar dertigjarig jubileum op de planken vieren. Dat doet ze in stijl met haar gloednieuwe single ‘Wonderen’.

Op de dag dat we de strenge corona-maatregelen een flink stuk mogen lossen, blaast Lisa zestig kaarsjes uit. Ze heeft nog een tweede verjaardag te vieren, want ze staat intussen al drie decennia op het podium. Lisa wilde die gelegenheid niet zomaar laten voorbijgaan en daarom trakteert ze haar fans op haar nieuwe single ‘Wonderen’. Het blije en sprankelende liedje is een origineel nummer van de hand van Daniel Ditmar en Pallieter Van Buggenhout. Het nestelt zich vlot in je oren en bezorgt je meteen een vrolijk gevoel. ‘Wonderen’ gaat over hoe gelukkig je kan zijn met iemand die naast je staat, je steunt en hoop geeft. Wie naast Lisa stond bij de opnames, is haar zoon Eli want hij heeft de tweede stem ingezongen.

Voor velen is 60 worden een mijlpaal, maar zelf staat Lisa er nauwelijks bij stil. “Ik voel me fitter dan toen ik 50 was en rustiger dan toen ik 40 was.”, aldus Lisa. “Ik ben content en doe mijn werk nog steeds met evenveel passie, overgave en goesting… misschien zelfs nog meer dan vroeger. Ik kijk uit naar de weg die ik nog wil gaan en naar al wat er nog voor me ligt. Alles is in z’n plooi gevallen en muzikaal heb ik mijn draai gevonden.” Dat laatste bewijst ‘Wonderen’. Het is een liedje dat perfect past bij de stem van Lisa en waar zij nu voor staat. Ontdek het nummer en laat je erdoor ver-’wonderen’. (PADI)

De single is verkrijgbaar via de digitale platforms.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten