Limburg kiest opnieuw voor West-Vlaanderen om nieuwe single ‘De Realiteit’ én clip van DJO te promoten

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Het productieteam van DJO uit Limburg koos opnieuw voor een samenwerking met Steven Caulier en Stijn Vannieuwenhuyze van ST-Entertaincompany uit Kortrijk om haar nieuwe single ‘De Realiteit’ en clip te promoten.

Wat als je droom werkelijkheid wordt en… je na het ontwaken bemerkt dat je groots mag dromen en je zo gelukkig bent met wat je hebt, met wie je bent. Even op een wolkje meedrijven op de gedachte van: durf dromen, het brengt je dichter bij ‘De Realiteit’. Wie weet wordt net die droom, de echte realiteit ! Zou het zo zijn dat al wat je droomt… Een droom van een productie die werkelijkheid is geworden in de Artsoundstudios. Producer Jean-Pierre Kerkhofs legt ‘de realiteit’ in onze oren, een eigen creatie, muziek met een ziel. De droom wordt werkelijkheid als je de tekst van Wendy D’Joos hoort door de mond van DJO. Wendy D’Joos beschrijft dàt gevoel, op een manier dat je overtuigd zal worden dat dromen nu en dan wel eens ‘De Realiteit’ zijn. Hoe droom je over ‘De realiteit’?

DJO zong haar eerste muzieknoten in de voetsporen van haar vader. Coverbands, waar ze als lead zangeres actief was, waren de bron van de eerste podiumervaring. Met Blush liet ze Vlaanderen blozen, het duo haalde radio én tv, waaronder het legendarische ‘Tien-om-te-Zien’. Jarenlang liep ze mee in het spoor van binnen- en buitenlandse entertainers. Ze was een vaste waarde als backing vocaliste bij Laura Lynn, Garry Hagger, De Romeo’s, Johnny Logan… Als songwriter toont Wendy D’Joos alias DJO haar veelzijdigheid als entertainer. (PADI)

De single is te downloaden via alle grote streamingsplatformen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten