Laura Lynn brengt op haar fanbal pakkend eerbetoon aan haar overleden trouwe technieker Freddy

Laura Lynn bracht eeen eerbetoon aan haar overleden technieker Freddy. © PADI/Jens
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Zondagnamiddag hield Laura Lynn haar fanbal in Salons Mantovani in Oudenaarde. De zangeres kreeg het even moeilijk toen ze een eerbetoon bracht aan Freddy Hoornaert, die 29 jaar haar vaste technieker was. Hij overleed op 66-jarige leeftijd op 7 augustus 2021 en woonde in Hooglede.

“Een tijdje geleden namen we afscheid van Freddy. Tot de laatste minuut heeft hij gevochten, maar het mocht niet zijn. Ik denk dat we hem allemaal missen”, zei Laura Lynn, waarna er een luid applaus weerklonk. “Vandaag is het hier voor mezelf een beetje bijzonder. Ik heb een beetje moeite met mijn stem, maar Freddy zou gezegd hebben: Maar meiske toch, dat komt allemaal wel goed hoor. Je moet op tijd een glaasje wijn drinken. Freddy, we gaan straks een glaasje wijn drinken, maar eerst wil ik heel graag een liedje opdragen. Ik hoop dat hij het hoort Hierboven. Ik heb het ook op zijn begrafenis gezongen. Dit liedje is dus speciaal voor mijn trouwe technieker.”

© PADI/Jens

Terwijl Laura Lynn het nummer ‘De roos’ zong, verschenen er op de achtergrond beelden van Freddy. Op ’t einde van dit lied verliet Laura Lynn het podium en overhandigde ze een roos aan Viviane, de zus van Freddy, die aanwezig was. Met deze roos zei Laura Lynn dankjewel omdat Viviane er dag en nacht was voor Freddy. (PADI)

© PADI/Jens
© PADI/Jens
Een roos voor de zus van Freddy.
Een roos voor de zus van Freddy. © PADI/Jens

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.