Laura Lynn bracht West-Vlaamse vrienden mee naar Het Schlagerfestival in Hasselt

Yannick, Charon, Johan, Laura Lynn, Davy en Kristien. © PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Tijdens de vierde uitgave van Het Schlagerfestival in Hasselt waren niet enkel Laura Lynn en haar moeder Kristien Vandenheede present, maar ook enkele West-Vlaamse vrienden. Laura nodigde Charon Vanlerberghe uit Sint-Eloois-Winkel, Yannick Seurynck uit Oostende, Johan Mestdagh en Davy Delem uit Rollegem-Kapelle uit. En vonden ze het leuk?

“Het was een super editie vol ambiance en een leuke sfeer”, zegt Yannick Seurynck. Het Schlagerfestival in Hasselt heeft voor Charon Vanlerberghe geen geheimen meer, want ze kwam al regelmatig eens af, speciaal voor haar boezemvriendin Laura Lynn. “Mijn eerste Schlagerfestival dateert al van 2007. Eén van de ‘hype-jaren’ van Laura Lynn. Toen al was het een superervaring. Dankzij Sabrina alias Laura Lynn en haar toenmalige manager kon ik ook toen al meegenieten van zowel backstage als de enorme tribunes van de Ethias Arena. Zo spectaculair! Tot op heden blijft het nog altijd een ‘specialeke’ van een evenement”, bekent Charon. “Wat een feest, wat een zaal, wat een crew, wat een muzikanten, en zo kan ik maar verder gaan… Wauw wauw wauw! Het is telkens opnieuw enorm genieten van het beste van de Vlaamse Schlagermuziek. En daar sta ik graag voor op de eerste rij. Ik moet het jouw vast en zeker niet meer zeggen, hoe enorm trots ik ben dat mijn ‘bestie’ reeds al die jaren op dat grote podium het beste van haarzelf mag geven. Op naar nog heel veel jaartjes Schlagerfestival!!”

Laura Lynn, mama Kristien en vrienden.
Laura Lynn, mama Kristien en vrienden. © PADI

“Enkele jaren geleden leerden we Laura Lynn kennen door gemeenschappelijke vrienden. Ondertussen is ze een vriendin geworden. We brachten al samen veel zware avondjes door, waar we twee dagen later nog van moesten bekomen”, lachen Johan en Davy. “In de gekende slechte Covid-periode vormden we zelfs een bubbel. Tijdens deze coronaperiode beleefden zowel Sabrina als wij met onze feestzaal een moeilijke periode door niet te mogen optreden en ook door te moeten sluiten. Zo ontstond bij ons in de zaal Huyze Delicatesse te Rollegem Kapelle een akoestisch optreden en konden we twee avonden vullen “Intiem met Laura Lynn’. Ik mocht zelfs een duet met haar zingen”, vult Davy aan. “Dat was niet altijd toonvast, maar dit werd ook in deze moeilijke periode tijdens een “zatte” bui afgesproken. Ik kon er dus niet meer van uit. Door Laura werden we uitgenodigd om backstage te komen tijdens Het Schlagerfestival, samen met onze vriendinnen Yannick en Charon. We beleefden een avond vol plezier, ambiance, een prachtig podium en wondermooi lichtspektakel. Een Après Schlagerfestival met enkele artiesten mocht niet ontbreken. Ik raad Het Schlagerfestival in Hasselt aan iedereen aan. Jong en oud kan er heen om te dansen en te zingen.” (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.