Kustschlagerfestival in Plopsaland De Panne beperkt zich tot twee edities met wel grote namen

Willy Sommers is ook te gast op het Kustschlagerfestival.© PADI/Daniël
Willy Sommers is ook te gast op het Kustschlagerfestival.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

In september is het terug geen gewone editie van het Kustschlagerfestival in Plopsaland De Panne. De organisatie besloot van geen vier, maar wel twee shownamiddagen te organiseren. Op woensdag 15 september komt o.a. Vader Abraham. Op woensdag 22 september is o.a. Willy Sommers van de partij.

“Wij zijn ontzettend dankbaar en blij dat we eindelijk terug mogen doen wat we graag en goed doen, en dat is het Kustschlagerfestival organiseren in Plopsaland De Panne”, zegt organisator Dieter Bruneel van Neptunus Producties vzw. “Dat het ook dit jaar geen normale editie zou worden, was intussen wel duidelijk. Maar het vaccinatieprogramma ligt op schema en tal van veiligheidsprotocollen zijn in opmaak. We mogen dus terug vooruit kijken. Veiligheid en volksgezondheid staan voorop maar we gaan ook proberen om het Kustschlagerfestival in zijn meest vertrouwde vorm te gieten. Het aantal plaatsen is wel beperkt. Er wordt voorrang gegeven aan de mensen die reeds gereserveerd hadden voor een van de oorspronkelijke vier dagen. Wij zorgen opnieuw voor de unieke sfeer van een festival en het comfort van een concert.”

Dit jaar wordt een bijzondere editie van het Kustschlagerfestival met twee festivaldagen: op woensdag 15 september zijn er optredens van Paul Bruna, Sandra Kim en Vader Abraham. Op woensdag 22 september staan Paul Bruna, Yves Segers en Willy Sommers op de affiche. (PADI)

http://www.neptunus-pro.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.