Kay’Ra uit Ieper lanceert debuutsingle ‘Zomernacht’

Kay'Ra© Luc Cassiman
Kay'Ra© Luc Cassiman
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Zes maanden geleden werd Kayra Masson uit Ieper voorgesteld aan Eric De Clercq van Pure Entertainment uit Roeselare. Het resultaat is er nu al, want Kay’Ra brengt haar eerste single ‘Zomernacht’ uit en dit op pas 18-jarige leeftijd.

Niettegenstaande muziek ten huize Masson nooit ver weg was (haar vader en oom zijn ervaren muzikanten en haar broer is DJ) kwam Kayra plots op een voor haar onbekend terrein te staan en voor ze het goed wist stond ze achter de microfoon voor een stemtest. Eric was onmiddellijk onder de indruk van het resultaat en trok met de proefopnames naar de studio van topproducer Filip Martens (Sterman & Cook) in Eeklo. Ook hij was erg gecharmeerd door haar opvallend en fris stemgeluid. De eerste stappen werden gezet. In samenwerking met Jana De Valck (vaste backing bij Miguel Wiels) componeerde Filip Martens haar eerste single waarvan Jana de tekst schreef. Voor Kayra gaat er plots een hele nieuwe wereld open. Ze wordt nu door het hele team professioneel ondersteund en werkt daar met veel inzet heel hard aan mee. Het is voor haar echter niet altijd makkelijk om muziek met haar studies te combineren, maar ze grijpt de kansen die haar aangeboden worden met beide handen. Ze hoopt ooit haar zangcarrière te kunnen combineren met voor klas te staan als leerkracht. (PADI)

‘Zomernacht’ is de eerste single die onder de artiestennaam Kay’Ra wordt gereleaset en die binnenkort verschijnt op alle digitale platforms. Info en contact: eric@pure-entertainment.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.