Kayleigh zingt ‘Wat ik wil’ met de steun qua tekst en muziek van Sabien Tiels

Kayleigh en Sabine Tiels. © PADI/JF
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

De heel populaire Sabien Tiels schreef een lied ‘Wat ik wil’ voor de jonge Kayleigh, dochter van zanger Jan Floren. In 2022 zal Kayleigh nog drie nummers brengen, geschreven door… Sabien Tiels.

Ontsnappen uit het dagdagelijkse, uit het grijze, uit het doodgewone én geloven in je dromen. Kayleigh droomde en niemand minder dan inderdaad Sabien Tiels vertaalde haar droom tot een echte oorwurm. In ‘Wat ik wil’ beantwoordt Kayleigh één van de moeilijkste en vaakst gestelde levensvragen. Want weten wat je wilt in het leven, het is een luxe voor wie daar op jonge leeftijd het antwoord op kent. Dromen duren meestal tot aan de wekker. Kayleigh drukt de wekker af en tovert een glimlach op de lippen, blije gezichten en zorgt voor een vrolijk dansende wereld. Jong en oud worden meegenomen in dit positieve verhaal, kansen zien en grijpen, er voor gaan. Dit ‘kleine meisje’ gaat rechtdoor tot het doel bereikt is: een idool!

Vorige zaterdagavond was Kayleigh nog special guest in de show ‘Parels en Duetten’ bij Steve Tielens in Blankenberge.
Vorige zaterdagavond was Kayleigh nog special guest in de show ‘Parels en Duetten’ bij Steve Tielens in Blankenberge. © PADI/Daniël

Het team rond Kayleigh besloot om voluit te gaan voor een zeer herkenbare song, die aanzet tot bewegen en vooral meezingen. Een gloednieuw productieteam zorgt voor een nieuwe frisse sound. Sabien Tiels tekende zowel voor de muziek als voorde tekst. Kayleigh neemt de woorden van de tekstschrijfster in de mond, als een eigen verhaal. (PADI)

Info en boekingen: 0484 38 63 13 – info@st-entertaincompagny.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.