https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

K3 lanceert eerste show in nieuwe bezetting: ‘Kom Erbij!’ én komt ook naar Oostende

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Vorige zaterdag begon de zoektocht naar een opvolger voor Klaasje op vtm met de eerste aflevering van ‘K2 zoekt K3’. Vandaag maakt Studio 100 bekend dat er vanaf maart 2022 een gloednieuwe K3-show komt, waarin de groep voor het eerst zal te zien zijn in de nieuwe bezetting. De ticketverkoop voor deze nieuwe show met de toepasselijke titel: ‘Kom Erbij!’ start morgen – dinsdag – om 10 uur.

“Het is voor ons op dit moment een emotionele rollercoaster”, zegt Marthe. “We touren nog tot eind oktober met Klaasje door Nederland met de afscheidsshow en ondertussen zijn we al volop bezig met ‘K2 zoekt K3’.” Hanne knikt: “Het is voor ons een gek gevoel om nog niet te weten met wie we juist het podium zullen delen tijdens de nieuwe ‘Kom Erbij’-tour.” Marthe vult aan: “Maar uiteraard zijn we er rotsvast van overtuigd dat de geschikte persoon tussen de kandidaten zit. Wij zullen in ieder geval volmondig roepen ‘Kom Erbij!’. Hanne: “Met veel spanning kijken we alvast uit naar de finale van ‘K2 zoekt K3’. Pas dan zullen we weten wie er de komende jaren met ons deel zal uitmaken van K3. We zijn er ook gerust in dat Vlaanderen en Nederland hem of haar in de armen zullen sluiten, zoals ze dat zes jaar geleden ook met ons hebben gedaan.”

Ben jij ook zo benieuwd wie K3 opnieuw compleet maakt en naast Marthe en Hanne zal dansen, zingen en schitteren op het podium? Deze K3-show ‘Kom Erbij!’ zal de allereerste show zijn voor de nieuwe K3. “We sluiten het nieuwe K3-lid nu al in ons hart en kunnen niet wachten hem/haar beter te leren kennen en roepen alvast: ‘Kom Erbij!’”

Studio 100 neemt heel wat coronamaatregelen, zodat de bezoekers kunnen genieten van een fijne, maar ook veilige theaterbeleving. Het tourschema: Trixxo Theater Hasselt (5 en 6 maart 2022), Capitole Gent (2 en 3 april 2022), Kursaal Oostende (21 en 22 mei 2022), Stadsschouwburg Antwerpen (28 en 29 mei 2022). (PADI)

Tickets en info via www.studio100.com. De ticketverkoop start op dinsdag 14 september om 10 uur.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten